Regele Sarpe

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Regele Sarpe?
Aboneaza-te
 • Antena 1 Regele Sarpe la Antena 1 - difuzare luni, 14 august

  Regele Sarpe

  Regele Sarpe » Luni, 14 august 2017, 01:00

  (Basilisk: The Serpent King) 88 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Regele Sarpe

  actori Regele Sarpe : Jeremy London, Yancy Butler, Cleavant Derricks, Wendy Carter, Sarah Skeeters
  compozitor Regele Sarpe : Nathan Furst
  monteur Regele Sarpe : John Quinn
  regizor Regele Sarpe : Phillip J. Roth, Griff Furst
  operator Regele Sarpe : Anton Bakarski
  producator Regele Sarpe : Jeffery Beach
  scenarist Regele Sarpe : Wil McCarthy, Chase Parker

  În anul 20 î.Hr., pe locul Libiei de astăzi, se afla Basilisk, un șarpe antic care îi atacase pe unul dintre liderii beduinilor și pe fiul acestuia. Înapoi în zilele noastre, arhelologii Harrison "Harry" McColl (Jeremy London), Rudy Skeeters (Griff Furst) și Sierra Martinez (Sarah Skeeters) fac cercetări într-un site care se află în zona în care avusese loc atacul. Aici, ei vor descoperi scepturul și castrul șarpelului, precum și o statuie și decid să expună toate aceste piese într-un muzeu. Sculptura se dovedește a fi un șarpe mitic foarte periculos care se afla în stare de hibernare. Creatura este foarte periculoasă, deoarece veninul său îi poate împietri pe oameni. Haosul care va începe după acest eveniment este greu de anticipat. Totul se precipită din clipa în care începe eclipsa, deoarece acest fapt are o consecință directă: creatura se trezește la viață și terorizează tot ce întâlnește în cale. Totuși, chiar și în această situație disperată, există o speranță, iar cei care pot pune capăt coșmarului sunt Hannah Carmelina Santorini Frankman (Yancy Butler) și Brock (Doug Dearth), soțul acesteia.

  In anul 20 i.Hr., pe locul Libiei de astazi, se afla Basilisk, un sarpe antic care ii atacase pe unul dintre liderii beduinilor si pe fiul acestuia. Inapoi in zilele noastre, arhelologii Harrison "Harry" McColl (Jeremy London), Rudy Skeeters (Griff Furst) si Sierra Martinez (Sarah Skeeters) fac cercetari intr-un sit care se afla in zona in care avusese loc atacul. Aici, ei vor descoperi sceptrul sarpelului, precum si o statuie si decid sa expuna toate aceste piese intr-un muzeu.

  Sculptura se dovedeste a fi un sarpe mitic foarte periculos care se afla in stare de hibernare. Creatura este foarte periculoasa, deoarece veninul sau ii poate impietri pe oameni. Haosul care va incepe dupa acest eveniment este greu de anticipat. Totul se precipita din clipa in care incepe eclipsa, deoarece acest fapt are o consecinta directa: creatura se trezeste la viata si terorizeaza tot ce intalneste in cale. Totusi, chiar si in aceasta situatie disperata, exista o speranta, iar cei care pot pune capat cosmarului sunt Hannah Carmelina Santorini Frankman (Yancy Butler) si Brock (Doug Dearth), sotul acesteia.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Regele Sarpe
« Emisiunea anterioara
Sase zile, sapte nopti
Emisiunea urmatoare »
Sase zile, sapte nopti

Comentarii la Regele Sarpe

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii