Raymond Blanc: Secrete în bucătărie

  • Tv Paprika Raymond Blanc: Secrete în bucătărie la Tv Paprika

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie » Vineri, 31 ianuarie 2020, 06:35

    Legendarul Raymond Blanc este foarte apreciat în lumea gastronomiei, cu neobosita sa apreciere pentru bucatele gustoase. Experiența acumulată l-a îmbogățit cu vaste cunoștințe, și cu priceperea de care dă dovadă, creează bunătăți spectaculoase care se dovedesc mereu actuale. Bucătarul legendar, Raymond Blanc, revine pe micile ecrane cu numeroase rețete care ne inspiră și pot fi preparate de oricine.

    Citeste descrierea pe scurt pentru Raymond Blanc: Secrete în bucătărie
  • Tv Paprika Raymond Blanc: Secrete în bucătărie la Tv Paprika

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie » Vineri, 31 ianuarie 2020, 14:05

    Legendarul Raymond Blanc este foarte apreciat în lumea gastronomiei, cu neobosita sa apreciere pentru bucatele gustoase. Experiența acumulată l-a îmbogățit cu vaste cunoștințe, și cu priceperea de care dă dovadă, creează bunătăți spectaculoase care se dovedesc mereu actuale. Bucătarul legendar, Raymond Blanc, revine pe micile ecrane cu numeroase rețete care ne inspiră și pot fi preparate de oricine.

    Citeste toata descrierea pentru Raymond Blanc: Secrete în bucătărie
  • Tv Paprika Raymond Blanc: Secrete în bucătărie la Tv Paprika

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie

    Raymond Blanc: Secrete în bucătărie » Vineri, 31 ianuarie 2020, 20:05

    Legendarul Raymond Blanc este foarte apreciat în lumea gastronomiei, cu neobosita sa apreciere pentru bucatele gustoase. Experiența acumulată l-a îmbogățit cu vaste cunoștințe, și cu priceperea de care dă dovadă, creează bunătăți spectaculoase care se dovedesc mereu actuale. Bucătarul legendar, Raymond Blanc, revine pe micile ecrane cu numeroase rețete care ne inspiră și pot fi preparate de oricine.

    Citeste toata descrierea pentru Raymond Blanc: Secrete în bucătărie
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »