Prodanca si Reghe: Relatii internationale

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Prodanca si Reghe: Relatii internationale?
Aboneaza-te
 • Euforia Lifestyle Prodanca si Reghe: Relatii internationale la Euforia Lifestyle

  Prodanca si Reghe: Relatii internationale

  Prodanca si Reghe: Relatii internationale » Duminica, 08 noiembrie 2015, 10:00

  reality show

  Recomanda Prodanca si Reghe: Relatii internationale

  Frumoasa poveste a familiei Reghecampf si prezentarea unei productii de succes care mai are multe de spus in piata media din Romania candidand, mai in gluma ,mai in serios, ca orice produs de succes, la titlul de franciza: “Prodanca & Reghe – relaţii internaţionale” !

  Aproape logic, nu mai e mult pana cand familia Reghecampf-Prodan va obtine statutul de brand. Asa ca periplul Anei, cu sau fara familie, prin orasele lumii, va avea ca scop un plan important: afaceri din care sa rezulte cel putin un produs cu marca Ana Maria Prodan. Deznodamantul il vom afla numai in cadrul seriei "Prodanca & Reghe - relatii internationale". Orice plan de afaceri are si un plan de actiune - asa ca Ana si-a pregatit si ea unul. Dupa ce se va termina maratonul telefoanelor si al negocierilor nesfarsite din perioada transferurilor de jucatori, doamna Reghecampf va porni sa... cucereasca lumea!
  Este povestea frumoasa a familiei Reghecampf si prezentarea unei productii de succes care mai are multe de spus in piata media din Romania candidand, mai in gluma, mai in serios, ca orice produs de succes, la titlul de franciza: "Prodanca & Reghe - relatii internationale"!

  Citeste descrierea pe scurt pentru Prodanca si Reghe: Relatii internationale
« Emisiunea anterioara
Dragoste neasteptata
Emisiunea urmatoare »
Glee
Oferte de vacanta?

Comentarii la Prodanca si Reghe: Relatii internationale

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail