Prietenie cu folos

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Prietenie cu folos?
Aboneaza-te
 • Axn Prietenie cu folos la Axn

  Prietenie cu folos

  Prietenie cu folos » Duminica, 26 martie 2017, 22:55

  (Friends with Benefits) 109 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Prietenie cu folos

  Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sex, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii”.

  O variatie mica a povestii din "Fara obligatii", caci si personajele de aici decid sa aiba o relatie "doar sex".

  Dylan si Jamie nu au nici cea mai mica intentie sa-si puna pirostriile in cap. Cand Jamie, o recrutoare de personal din New York, incearca sa-l convinga pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles sa accepte un job la New York, cei doi incep sa-si dea seama ca sunt suflete pereche. Ei au avut atatea relatii esuate incat s-au hotarat sa renunte la dragoste si sa se limiteze la distractie.

  Odata cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi incep sa iasa impreuna tot mai des, impartasind opinia ca dragostea este doar o legenda promovata de filmele de la Hollywood. Astfel incepe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulti.

  Ar putea acesti doi prieteni recenti - care sunt niste oameni de succes, fara obligatii si fara intentii serioase - sa accepte o experienta noua? Daca ar adauga prieteniei lor niste sex "fara sentiment", oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci cand incepi sa te gandesti la partener ca la un iubit?

  Considerandu-se imuni la promisiunile amagitoare din comediile romantice, Dylan si Jamie n-ar trebui sa fie surprinsi sa constate ca aventura lor sexy, un pic cam indecenta, ii va determina sa se dezvaluie unul fata de altul mai mult decat si-ar fi dorit.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Prietenie cu folos
« Emisiunea anterioara
Sherlock
Emisiunea urmatoare »
Spionul cibernetic
Oferte de vacanta?

Comentarii la Prietenie cu folos

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail