Previziunile zilei

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Previziunile zilei?
Aboneaza-te
 • Antena International Previziunile zilei la Antena International

  Previziunile zilei

  Previziunile zilei » Vineri, 05 ianuarie 2018, 11:00

  emisiune informativa

  Recomanda Previziunile zilei

  Primul talk show al zilei va prezenta și explica telespectatorilor știrile cele mai importante și consecințele acestora asupra fiecăruia dintre noi. Emisiunea, prezentată de Sabina Iosub, este structurată în jurul a două subiecte principale. Unul va fi dictat de evenimentele importante din viața politică și economică a României, iar celălalt va fi un subiect propriu, și va aborda documentat problemele cu care se confruntă românii în viața de zi cu zi.

  Emisiunea este structurata in jurul a doua subiecte principale. Unul este dictat de evenimentele importante din viata politica si economica a Romaniei, iar celalalt este un subiect propriu, realizat de catre jurnalisti, si abordeaza documentat problemele cu care se confrunta romanii in viata de zi cu zi.

  "E ca o sedinta de sumar cu public. Va spunem la ce sa va asteptati in urmatoarele ore, dar si cum va afecteaza tot ce se intampla intr-o zi. Invitatul permanent, Niels Schnecker, are un rol esential. Nu numai ca e un personaj interesant, dar este si un om bine ancorat in viata de zi cu zi, gata oricand sa explice evenimentele, si pe intelesul academicianului si al zilierului. "Previziunile Zilei este o emisiune importanta pentru romanii care vor sa stie ce-i asteapta.", a declarat Sabina Iosub.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Previziunile zilei
« Emisiunea anterioara
La ordinea zilei
Emisiunea urmatoare »
Voi cu Voicu

Comentarii la Previziunile zilei

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail