Pretuieste viata!

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Pretuieste viata!?
Aboneaza-te
 • Tvr 1 Pretuieste viata! la Tvr 1 - difuzare vineri, 28 februarie

  Pretuieste viata! - Cu: Andreea Marin Redifuzare

  Pretuieste viata! » Vineri, 28 februarie 2014, 09:00

  Cu: Andreea Marin
  Redifuzare

  color romana show de intalniri

  Recomanda Pretuieste viata!

  Andreea Marin, ii aduce in lumina reflectoarelor pe cei care au taria de a alege potecile anevoioase in locul drumului lin, pentru a intinde o mana de ajutor semenilor lor.

  "Pretuieste viata" este indemnul pe care mi-l adresez mie insami in fiecare dimineata, doza mea de optimism, pe care vreau sa o insuflu acum si romanilor care vor deschide televizorul sa vada acest spectacol al vietii si al pozitivismului. Nu veti gasi barfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumosi, valorosi si motive suficiente pentru a simti ca viata merita traita", este promisiunea cu care Andreea Marin se intoarce in fata telespectatorilor.

  Prin intermediul emisiunii, oameni care au dovedit deja ca stiu sa pretuiasca viata afla ca gesturile lor nu au trecut neobservate si vor fi recompensati pentru meritele lor. Povestile lor stau marturie ca viata merita traita, iubita, pretuita.

  Minunile pe Pamant sunt infaptuite de "oameni-minune": oameni care au idei - nu doar pentru ei insisi, ci si pentru altii - oameni potriviti la locul potrivit, pe care insa nu stim sa ii pretuim indeajuns la noi acasa, nu ii valorizam asa cum merita.

  Protagonistii emisiunii sunt Oameni care stiu sa pretuiasca viata: sunt cei care se iau la tranta cu sistemul atunci cand simt ca au dreptate - si nu o fac doar pentru ei, sunt cei care ar putea decide sa o ia pe calea usoara, si totusi au taria de face alegerile dificile, stiu sa dea mai departe sprijinul primit la nevoie. Asta face din ei "oameni care sfintesc locul", modele de urmat, supravietuitori si invingatori.

  Romanii nu sunt constienti, din pacate, ca ei isi pot stabili valorile, ca nu e nevoie sa astepte sa citeasca despre ele in ziare sau sa li se spuna cum sa traiasca, ci sa aleaga cum traiesc si sa faca ceva concret pentru asta. Schimbarea nu vine de la sine, porneste din oameni.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pretuieste viata!
« Emisiunea anterioara
Videoclipuri
Emisiunea urmatoare »
Oameni care au schimbat lumea
Oferte de vacanta?

Recomandari din Programul Tv:

 • The Lifeguard la TV1000
  Ora: 07:00 azi, 03 septembrie 2015

  O fostă şefă de promoţie demisionează ca reporter la New York şi se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relaţie periculoa ..mai mult

Comentarii la Pretuieste viata!

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii