Pretuieste viata!

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Pretuieste viata!?
Aboneaza-te
 • Tvr 1 Pretuieste viata! la Tvr 1

  Pretuieste viata!

  Pretuieste viata! » Sambata, 15 octombrie 2016, 07:00

  color romana show de intalniri

  Recomanda Pretuieste viata!

  Minunile pe Pământ sunt înfaptuite de "oameni-minune": oameni care au idei - nu doar pentru ei insisi, ci si pentru altii - oameni potriviti la locul potrivit, pe care insa nu stim sa ii pretuim indeajuns la noi acasa, nu ii valorizam asa cum merita. Protagonistii emisiunii sunt Oameni care stiu sa pretuiasca viata: sunt cei care se iau la tranta cu sistemul atunci cand simt ca au dreptate - si nu o fac doar pentru ei, sunt cei care ar putea decide sa o ia pe calea usoara, si totusi au taria de face alegerile dificile, stiu sa “dea mai departe sprijinul primit la nevoie. Asta face din ei “oameni care sfintesc locul”, modele de urmat, supravietuitori si invingatori. Romanii nu sunt constienti, din pacate, ca ei isi pot stabili valorile, ca nu e nevoie sa astepte sa citeasca despre ele in ziare sau sa li se spuna cum sa traiasca, ci sa aleaga cum traiesc si sa faca ceva concret pentru asta. Schimbarea nu vine de la sine, porneste din oameni. Show-ul are sansa sa trezeasca Romania la o alta realitate, sa fie o demonstratie de creativitate si solidaritate, sa ne faca sa simtim din nou pierduta mandrie de a fi roman.

  Andreea Marin, ii aduce in lumina reflectoarelor pe cei care au taria de a alege potecile anevoioase in locul drumului lin, pentru a intinde o mana de ajutor semenilor lor.

  "Pretuieste viata" este indemnul pe care mi-l adresez mie insami in fiecare dimineata, doza mea de optimism, pe care vreau sa o insuflu acum si romanilor care vor deschide televizorul sa vada acest spectacol al vietii si al pozitivismului. Nu veti gasi barfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumosi, valorosi si motive suficiente pentru a simti ca viata merita traita", este promisiunea cu care Andreea Marin se intoarce in fata telespectatorilor.

  Prin intermediul emisiunii, oameni care au dovedit deja ca stiu sa pretuiasca viata afla ca gesturile lor nu au trecut neobservate si vor fi recompensati pentru meritele lor. Povestile lor stau marturie ca viata merita traita, iubita, pretuita.

  Minunile pe Pamant sunt infaptuite de "oameni-minune": oameni care au idei - nu doar pentru ei insisi, ci si pentru altii - oameni potriviti la locul potrivit, pe care insa nu stim sa ii pretuim indeajuns la noi acasa, nu ii valorizam asa cum merita.

  Protagonistii emisiunii sunt Oameni care stiu sa pretuiasca viata: sunt cei care se iau la tranta cu sistemul atunci cand simt ca au dreptate - si nu o fac doar pentru ei, sunt cei care ar putea decide sa o ia pe calea usoara, si totusi au taria de face alegerile dificile, stiu sa dea mai departe sprijinul primit la nevoie. Asta face din ei "oameni care sfintesc locul", modele de urmat, supravietuitori si invingatori.

  Romanii nu sunt constienti, din pacate, ca ei isi pot stabili valorile, ca nu e nevoie sa astepte sa citeasca despre ele in ziare sau sa li se spuna cum sa traiasca, ci sa aleaga cum traiesc si sa faca ceva concret pentru asta. Schimbarea nu vine de la sine, porneste din oameni.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pretuieste viata!
« Emisiunea anterioara
Imnul Romaniei
Emisiunea urmatoare »
Vorbeşte corect!

Comentarii la Pretuieste viata!

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail