Povesti sa mori de ras

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Povesti sa mori de ras?
Aboneaza-te
 • Prima Tv Povesti sa mori de ras la Prima Tv

  Povesti sa mori de ras

  Povesti sa mori de ras » Marti, 02 decembrie 2014, 05:30

  (Tramitz & Friends) color germana serial tv

  Recomanda Povesti sa mori de ras

  Povestea clasica a lui Rapunzel este transformata intr-o poveste comica cu detectivi, in care este implicat un print. Acesta porneste la drum alaturi de scutierul sau de incredere, pentru a rezolva misterioasa disparitie a unei tinere din regatul de basm.

  Povestea lui Rumpelstiltskin este redata din perspectiva a trei paznici ghinionisti, insarcinati cu pazirea marginilor padurii, o indeletnicire in mod normal inofensiva. Dar, atunci cand un gnom ciudat patrunde in camerele regale si ameninta sa rapeasca copilul reginei, trandaveala lor este zdruncinata. Urmarirea micului suspect ii conduce pe acestia adanc in padure, acolo unde descopera ca gnomul, fara nume, este de fapt o persoana importanta in sindicatul afacerilor ilegale cu aur - una peste alta, nefiind cel mai indicat moment pentru punerea acestuia sub supravegherea camerei echipajului Retelei de Stiri a Basmului.

  Scufita rosie se apropie intre timp, cu repeziciune, de varsta de 30 de ani, cand intalneste un dubios producator de muzica, Sebastian J. Wolf, in una dintre multele calatorii catre casa bunicii. Inselatorul Mr. Wolf ii promite Scufitei o cariera promitatoare in industria muzicala, dar in cadrul faimoasei competitii pentru desemnarea idolului de basm, planurile sinistre ale lui Wolf ies la iveala, printr-o demascare care iti taie respiratia. Poate acel unic vanator care a admirat-o intotdeauna, in secret, pe Scufita, poate veni in ajutorul ei.

  8 povesti faimoase sunt transformate in satire ireverentioase, jucause si vesele in aceasta serie cu adevarat agreabila.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Povesti sa mori de ras
« Emisiunea anterioara
Iubiri secrete
Emisiunea urmatoare »
Dragostea trece prin stomac
Oferte de vacanta?

Comentarii la Povesti sa mori de ras

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail