Poveste de familie

Nota IMDB6.3/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Poveste de familie?
Aboneaza-te
 • Kanal D Poveste de familie la Kanal D

  Poveste de familie

  Poveste de familie » Luni, 28 iulie 2014, 07:00

  (Yaprak dokumu) color titrat turca drama

  Recomanda Poveste de familie

  actori Poveste de familie : Halil Ergun, Guven Hokna, Bennu Yildirimlar, Gokce Bahadir, Fahriye Evcen
  regizor Poveste de familie : Resat Nuri Guntekin
  producator Poveste de familie : Kerem Catay
  scenarist Poveste de familie : Ece Yorenc, Melek Gencoglu

  Yaprak dokumu este un serial TV adaptat după romanul lui Resat Nuri Guntekin.Toate întâmplările se petrec în jurul familiei lui Ali Riza şi soţiei acestuia Hayriye. Aceştia au cinci copii: Fikret, Sevket, Leyla, Necla şi Ayse. Sevket, unicul fiu al familiei se căsătoreşte cu o femeie pe nume Ferhunde, care a mai fost căsătorită încă o dată. Aceasta va intra în multe conflicte în continuarea serialului. Adevărate lecţii de viaţă, lacrimi, bucurii, toate se vor împleti şi vor stârni curiozitatea cu fiecare episod.

  POVESTE DE FAMILIE este o ecranizare fascinanta a vietii de zi cu zi a unei familii obisnuite din Turcia. Ali Riza, capul familiei si tatal a cinci copii, si-a dedicat viata cresterii si educarii copiilor lui. Impreuna cu sotia sa, Hayriye Hanim, incearca sa le ofere un trai decent dar viata se pare ca nu este atat de usoara.
  El demisioneaza din functia de consilier in momentul in care i se propune sa treaca cu vederea o nedreptate. Intre timp, fata cea mare obtine o bursa de studii la o universitate din Istanbul. Atunci ei decid sa se mute cu intreaga familie in marele oras. Din acel moment, Ali Riza incepe sa vada cu alti ochi viata pe care a avut-o pana acum. Mutarea la Istanbul nu le simplifica situatia, ci dimpotriva.
  Adaptarea la noua viata, cheltuielile pe care le presupune cresterea copiilor si faptul ca Ali Riza este somer, le ingreuneaza traiul si intreaga familie este supusa unor mari incercari de viata. Lucrurile se complica intr-un mod neasteptat pentru intreaga familie si de aici incepe lupta pentru o viata mai buna.

  POVESTE DE FAMILIE este un serial inspirat dupa romanul lui Resat Nuri Guntekin (romancier/dramaturg turc), regizat de Melek Gencoglu si beneficiind de o distributie exceptionala din care fac parte: Halil Ergun (Ali Riza Tekin), Guven Hokna (Hayriye Tekin), Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Poveste de familie
« Emisiunea anterioara
D-Paparazzi
Emisiunea urmatoare »
Draga mea prietena

Comentarii la Poveste de familie