Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 3 nominalizari Oscar

- 1 nominalizare Grammy

- 4 nominalizari Bafta

  • (The Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) 149 minute, color titrat engleza film de aventuri

    Jack Sparrow afla ca are de platit o datorie catre stapanul adancurilor oceanului si Capitanul corabiei-fantoma, si isi coopteaza prietenii sa il ajute.

    Dupa megasuccesul "Piratii din Caraibe", era clar ca asemenea incasari nu trebuiau lasate sa doarma. Continuarea batea practic singura la usa. Si iata asteptata urmare, cu un Capitan Sparrow (Johnny Depp mai in forma ca oricand), cu umorul ce l-a facut placut si celebru. De data aceasta, el trebuie sa-si plateasca o mai veche datorie. Nu e nimic rau in asta, dar trebuie sa fie insotit de prietenul din trecut, Will Turner (Orlando Bloom), aflat in plina febra de pregatire a nuntii.

    Se pare ca Jake ii e de 13 ani dator fata de temetul Davy Jones, capitanul vasului Olandezul Zburator. Aceasta legendara nava apare fantomatic din adancurile oceanului in cele mai neasteptate momente, luandu-si mereu prada pe nepregatite. Daca Jack nu isi plateste datoria de onoare, va trebui sa-si petreaca eternitatea in slujba lui Jones. Intre Jack si vanitosul lord Cutler Beckett, Will si logodnica lui, frumoasa Elizabeth, sunt nevoiti sa-si aleaga cea mai buna tabara.

Daca ti-a placut Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort atunci iti recomandam:

Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort Nota: 7.3

Durata: 149 minute Gen: aventura Regizor: Gore Verbinski

  • Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy, Stellan Skarsgard, Jonathan Pryce, Lee Arenberg, Max Baker, Alex Norton, Andy Beckwith, Mackenzie Crook

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail