Trailer Omul Paianjen 2

Alte trailere pentru Omul Paianjen 2

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Omul Paianjen 2?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA

- 2 nominalizari Oscar

- 2 nominalizari Bafta

  • (Spider-Man 2) 127 minute, color titrat engleza film de aventuri

    Considerat aproape unanim drept cea mai buna pelicula inspirata de o banda desenata, "Spider-Man 2" a reusit sa egaleze mega-performanta de box office a primului film, strangand mai bine de 800 milioane dolari in lumea intreaga.

    Povestea filmului "Omul Paianjen 2", incepe dupa doi ani de la memorabilul sarut dintre Peter Parker (Maguire) si iubita lui, M.J. (Kirsten Dunst), urmata de o despartire dulce-amara. Desi iubirea pentru Mary Jane este mai puternica decat oricand, ea si-a continuat viata, urmand o cariera de actrita, locuind in Manhattan si traind in noi cercuri sociale. Acum Peter se confrunta cu noi provocari. El se instraineaza de cel mai bun prieten al sau, Harry Osborn (James Franco), care, motivat de dorinta de a razbuna moartea tatalui sau, il invinuieste pe Omul Paianjen.

    Dr. Octavius, cu sprijin din partea sotiei sale, a muncit cu ambitie in laboratorul sau de acasa, incercand sa perfecteze teoria sa revolutionara a fuziunii. Dar cand o demonstratie a creatiei sale esueaza ingrozitor, Dr. Octavius este supus unei transformari teribile, transformandu-se in puternicul, multitentacularul Doc Ock, cel ce va deveni dusmanul de temut al tanarului Parker/ Omul Paianjen.

    Filmul aduce si mai multe efecte speciale, mai spectaculoase sarituri de pe o cladire pe alta si lupte furibunde intre plasele eroului si loviturile straniilor tentacule ale noului venit. Blockbuster.

Omul Paianjen 2 Omul Paianjen 2 Nota: 7.6

Durata: 127 minute Gen: aventura Regizor: Sam Raimi

  • Actori: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Elizabeth Banks, Vanessa Ferlito, Donna Murphy, Ted Raimi, Bruce Campbell, Emily Deschanel

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail