Obligatia

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Obligatia?
Aboneaza-te
 • Tv1000 Obligatia la Tv1000

  Obligatia

  Obligatia » Duminica, 01 aprilie 2018, 03:40

  (The Liability) 82 minute, color engleza thriller

  Recomanda Obligatia

  Adam are 19 ani și acceptă să fie șofer pentru o zi pentru Peter, iubitul mamei sale. Peter e un gangster, iar faptul că Adam îi devine șofer îl bagă pe tânăr într-o călătorie de coșmar

  Un tanar de 19 ani doreste sa fie ucigas platit, iar un asasin cu state vechi vrea sa se retraga.

  Povestea este un portret palpitant al unui fiu care are nevoie de un tata si al unui barbat matur care e fortat sa devina mentorul unui pusti de 19 ani. Cei doi sunt adusi impreuna de "o lovitura" si trebuie sa fie impreuna o zi, vreme in care le vor fi testate rabdarea si toleranta unuia pentru celalalt.

  "The Liability? spune povestea unui tanar care vrea sa devina ucigas profesionist si a unui asasin cu state vechi ce are de gand sa se retraga. Acesta este un portret palpitant, intunecat, dar si amuzant, al unui fiu care are nevoie de un tata si al unui barbat matur care este fortat sa devina mentorul unui pusti de 19 ani. Cei doi sunt adusi impreuna de "o lovitura" si trebuie sa fie impreuna departe de casa vreme de o zi, timp in care le vor fi testate rabdarea si toleranta unuia pentru celalalt. Cand isi indeplinesc munca undeva in padure, ei realizeaza ca o tanara fusese martora la crima lor. Astfel, cand credeau ca au terminat ceea ce aveau de facut, urmeaza o cursa de-a soarecele si pisica prin nordul Angliei, in cautarea misterioasei martore care trebuie eliminata cu orice pret.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Obligatia
« Emisiunea anterioara
Ce sa faci in Denver dupa moarte
Emisiunea urmatoare »
Asa tata, asa fiu

Comentarii la Obligatia

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail