O saptamana nebuna

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru O saptamana nebuna?
Aboneaza-te
 • Cinemax O saptamana nebuna la Cinemax - difuzare ieri, 06 februarie

  O saptamana nebuna

  O saptamana nebuna » Ieri, 06 februarie 2016, 21:15

  color romana serial de comedie

  Recomanda O saptamana nebuna

  Tocmai când îşi descoperă soţia în pat cu şeful lui şi credea că nimic rău nu i s-ar mai putea întâmpla, Judd Altman află că i-a murit tatăl. Înmormântarea îi reuneşte în casa părintească pe cei trei fraţi, Judd, afemeiatul Philip (Adam Driver) şi seriosul Paul (Corey Stoll), dar şi pe practica lor soră Wendy (Tina Fey). Împinşi de la spate de mama lor, Hillary (Jane Fonda), care îi obligă să petreacă o săptămână acasă, cei patru fraţi ajung să-şi înfrunte problemele nerezolvate şi să-şi dea seama că, oricât de sărită de pe fix le este familia, în sânul ei viaţa are o altă perspectivă.

  Serial de comedie care urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta. Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge.

  Foarte simpatic, carismatic si bun la suflet, insa ghinionist, poate cel mai ghinionist tip, Alex Puica (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal procuror, educat, mama o mare doamna, iar bunica bogata.

  Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele "culturale" ale familiei. Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din "O saptamana nebuna" atrage ca un magnet, o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O saptamana nebuna
« Emisiunea anterioara
Whiplash
Emisiunea urmatoare »
Norocul
Oferte de vacanta?

Comentarii la O saptamana nebuna

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV pentru copii