O saptamana nebuna

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru O saptamana nebuna?
Aboneaza-te
 • Pro Tv O saptamana nebuna la Pro Tv

  O saptamana nebuna

  O saptamana nebuna » Vineri, 02 octombrie 2015, 00:00

  color romana serial de comedie

  Recomanda O saptamana nebuna

  “O saptamana nebuna” cu Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale, are toate datele unei comedii de nota zece, care urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta. Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri vizuale, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge. Serialul aduna nume grele in distributie. Asa se face ca Horatiu Malaele interpreteaza rolul tatalui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puica, in vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacra, Ileana Stana Ionescu bunica Mariei, Anca Sigartau colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin tatal acestuia. Foarte simpatic, carismatic si bun la suflet, insa ghinionist, poate cel mai ghinionist tip, Alex Puica (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu). Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele “culturale” ale familiei. Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din “O saptamana nebuna” atrage ca un magnet o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu.

  Serial de comedie care urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta. Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge.

  Foarte simpatic, carismatic si bun la suflet, insa ghinionist, poate cel mai ghinionist tip, Alex Puica (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal procuror, educat, mama o mare doamna, iar bunica bogata.

  Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele "culturale" ale familiei. Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din "O saptamana nebuna" atrage ca un magnet, o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O saptamana nebuna
« Emisiunea anterioara
In mintea criminalului
Emisiunea urmatoare »
Stirile Pro TV
Oferte de vacanta?

Comentarii la O saptamana nebuna

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail