O prada mortala

Nota IMDB8.5/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru O prada mortala?
Aboneaza-te
 • Discovery Channel O prada mortala la Discovery Channel - difuzare duminică, 31 decembrie

  O prada mortala

  O prada mortala » Duminica, 31 decembrie 2017, 17:00

  (Deadliest Catch) 45 minute, color titrat engleza serial documentar

  Recomanda O prada mortala

  Se produc schimbări masive pe fiecare vas care revine la începutul sezonului de pescuit crabi. Edgar îşi ia rămas-bun de la “Northwestern”, iar “Cornelia Marie“ are un nou căpitan.

  Documentarul prezinta ziua de lucru, in cea mai ucigatoare meserie din lume. 1500 pescari s-au adunat, in toiul iernii, pentru sezonul de pescuit crabi imperiali, in Alaska.
  Valuri de 12 metri, un frig cumplit, recipiente de 300 kg pentru pescuit crabi, un procent de accidentari de aproape 100%, dar si sansa de a castiga destui bani pentru a intretine o familie un an, dupa doar cateva luni de munca. Aflati mai multe despre una dintre cele mai periculoase meserii din lume, pescarii de crab din Alaska, urmarind seria "O prada mortala". In conditii meteorologice dificile, nimeni nu vrea sa suporte apele agitate ale Marii Bering mai mult decat trebuie. Oamenii indura temperaturi sub zero grade Celsius si vanturi de 50 de noduri, care ii doboara si ii tarasc pe punte. Nu numai vremea obliga echipajele sa lucreze in ture de 20 de ore: trebuie sa respecte termenele exigente impuse pentru prelucrarea fructelor de mare si sa diminueze costul combustibilului. Programul urmareste echipajele si capitanii a cinci vase infruntand conditii dificile ca sa isi castige existenta si, adesea, ca sa continue o traditie care exista in familie de cateva generatii.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O prada mortala
« Emisiunea anterioara
Mega trenuri
Emisiunea urmatoare »
Războiul din ocean

Comentarii la O prada mortala

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV pentru copii