Nunta muta

Nota IMDB7.7/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Nunta muta?
Aboneaza-te
 • Prima Tv Nunta muta la Prima Tv

  Nunta muta

  Nunta muta » Luni, 30 aprilie 2018, 07:15

  (Nunta muta) color titrat romana drama

  Recomanda Nunta muta

  actori Nunta muta : Horatiu Malaele, Alexandru Potocean, Luminita Gheorghiu, Vasile Albinet, Valentin Teodosiu, Serban Pavlu, Meda Victor
  compozitor Nunta muta : Alexandru Andries
  monteur Nunta muta : Cristian Nicolescu
  operator Nunta muta : Vlad Paunescu, Vivi Dragan Vasile
  scenarist Nunta muta : Adrian Lustig

  Un film despre cat de absurda poate fi istoria si cum destine individuale pot fi distruse de cecitatea colectiva, despre cum cea mai plina de viata comedie poate degenera in tragedie.

  Debutul in regia de film a talentatului regizor-actor Horatiu Malaele.

  O echipa de filmare vine intr-un sat izolat sa faca un reportaj despre fenomene paranormale. Spre surprinderea reporterilor, satul este populat numai de femei batrane, in doliu. Primarul satului le spune povestea locului, intamplata in Muntenia in primavara lui 1953.

  Ana si Iancu sunt de atata vreme impreuna, ca a-nceput sa le iasa vorbe. Tatal Anei se hotaraste sa puna piciorul in prag si, dupa o discutie aprinsa, purtata la carciuma satului, Iancu o cere de nevasta. Din motive tehnice, nunta este fixata intr-o joi, pe 9 martie. Din nefericire pentru ei, in plin festin, sunt intrerupti de primar si de comandantul regimentului sovietic de tancuri care avea manevre in apropiere. Liderul lumii estului, "tatucul" Stalin, s-a prapadit, lumea e in doliu. Toti mesenii au la dispozitie o singura ora sa paraseasca petrecerea. Zis si facut. Mesenii se pregatesc de plecare, dar tatal miresei ii convinge pe toti sa se intoarca si sa petreaca "pe muteste". Din pacate, vinul isi face efectul, iar zgomotul petrecerii ajunge unde nu trebuie. Finalul e tragic, lasandu-se cu deportari.

  Distributia este plina de mari actori. Localitatea din film se numeste Tehomir in memoria tatalui lui Horatiu Malaele, originar din aceasta localitate.

  Marele actor Victor Rebengiuc intra iar in haine taranesti. Cele de la "Morometii" i-au purtat noroc. Poate si acestea de aici...


  Premii:
  - Premii Gopo 2009 pentru cel mai bun machiaj, cea mai buna coafura.

  Film distribuit de Transilvania.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nunta muta
« Emisiunea anterioara
Teleshopping
Emisiunea urmatoare »
Teleshopping

Comentarii la Nunta muta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail