Nopti albe in Seattle

Oferte de vacanta?
Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Nopti albe in Seattle?
Aboneaza-te
 • Rtl Ii Nopti albe in Seattle la Rtl Ii

  Nopti albe in Seattle

  Nopti albe in Seattle » Joi, 20 noiembrie 2014, 02:00

  (Sleepless in Seattle) 105 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Recomanda Nopti albe in Seattle

  Dupa moartea sotiei sale, Sam Baldwin nu se mai gandeste deloc sa cunoasca pe altcineva. Lucru inacceptabil pentru fiul sau de 8 ani, Jonah. El doreste o sotie pentru tatal sau si o noua mama pentru el. Asa ca apeleaza la un post de radio local. Vocea micutului si povestea sa impresioneaza sute de ascultatoare, printre care si pe Annie Reed. Annie urmeaza sa se casatoreasca cu Walter, dar nu este prea convinsa ca el este cel ales. Hotaraste sa plece la Seattle, orasul in care traiesc J

  In timpul Craciunului, doamna psiholog Marcia Fieldstone ii intreaba pe ascultatorii care-i urmaresc emisiunea radiofonica la ce viseaza si ce si-ar dori sa obtina in acest anotimp al sperantei. Un baietel din Seattle telefoneaza la radio pentru a marturisi, in direct, ca are si el o mare dorinta de Craciun, dar nu pentru el, ci pentru tatal lui. Micutul Jonah si-ar dori ca tatal lui, Sam, sa-si gaseasca o noua sotie, fiindca "taticu' a fost foarte trist si singur de cand a murit mamica, acum un an si jumatate".

  La celalalt capat al tarii, Annie Reed asculta si ea in masina aceeasi emisiune si-l aude pe Jonah. Ca multi alte mii sau chiar milioane de ascultatori, ea nu se poate abtine sa nu fie captivata si impresionata de povestea baietelului, mai ales atunci cand acesta il convinge pe Sam sa se alature conversatiei telefonice.

  Atunci cand Sam incepe sa vorbeasca, in felul sau amuzant, dulce si trist, despre cat de mult si-a iubit sotia, cu Annie se petrece ceva, de care nu e constienta pe moment, ceva ce nu i se mai intamplase niciodata in viata. Ceva... magic.

  Desi este o ziarista cu picioarele pe pamant, Annie nu stie ce sa mai creada, fiindca i se pare o nebunie s-o obsedeze atat de mult un barbat pe care l-a auzit doar la radio, dar pe care stie ca daca nu va incerca sa-l intalneasca, se va intreba tot restul vietii ei daca nu a pierdut ceva.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nopti albe in Seattle
« Emisiunea anterioara
Sub acoperire
Emisiunea urmatoare »
Disparuti fara urma

Comentarii la Nopti albe in Seattle

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail