Nasul II

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Nasul II?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Nasul II la Pro Tv

  Nasul II

  Nasul II » Vineri, 12 ianuarie 2018, 23:15

  (The Godfather: Part II) 200 minute, color titrat engleza film cu gangsteri

  Recomanda Nasul II

  În ceea ce fără îndoială este una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporţii epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generaţii din familia Corleone aflate la putere. Coppola colaborează încă o dată cu scriitorul Mario Puzo, şlefuind două poveşti întreţesute, care funcţionează în egală măsură ca preambul şi continuare a originalului

  Ecranizare a romanului omonim al lui Mario Puzo.

  Continuarea de la "Nasul" prezinta povestea a doua generatii succesive care lupta pentru putere in familia Corleone. In partea a doua, Coppola prezinta doua povesti: inceputul si ascensiunea unui Don Vito tanar, jucat cu o abilitate surprinzatoare de Robert De Niro si ascensiunea lui Michael (Al Pacino). In paralel cu istoria lui Vito, de cand fuge din Sicilia natala dupa ce Mafia i-a omorat deja familia pana la renumele american, se desfasoara incercarea lui Michael de a supune Las Vegasul.

  Readunand multe din talentele care l-au ajutat sa faca filmul "Nasul", Coppola a produs un film zguduitor, cu siguranta cea mai buna continuare a unui film.

  "Fapt neobisnuit pentru istoria cinematografului, "Nasul II" este mai bun decat "Nasul I" datorita jocului captivant si dinamic al celor doi nasi - tanarul si batranul - adica Pacino si respectiv De Niro. Secventele de flash-back sunt superbe reconstituiri ale inceputului de secol, operatorul Gordon Willis dandu-le o tenta plastica ce face ca acea epoca trecuta sa arate mai calda si mai vie decat imaginea cruda a povestirii contemporane." - The Motion Picture Guide - 1986.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nasul II
« Emisiunea anterioara
Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort
Emisiunea urmatoare »
Vorbeşte lumea

Daca ti-a placut Nasul II atunci iti recomandam:

Comentarii la Nasul II

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail