Musafiri nepoftiti

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Musafiri nepoftiti?
Aboneaza-te
 • Animal Planet Musafiri nepoftiti la Animal Planet

  Musafiri nepoftiti

  Musafiri nepoftiti » Luni, 07 august 2017, 06:36

  (Call of the Wildman) 30 minute, titrat engleza film documentar

  Recomanda Musafiri nepoftiti

  Turtleman se grăbeşte să salveze un viţel care a căzut într-o prăpastie. În iazul familiei Wilkins trăieşte o creatură atât de mare, încât a rupt capcana instalată ca să o prindă.

  Acest program va ofera ocazia de a va aventura in zone salbatice mai putin cunoscute din Kentucky, alaturi de legendarul padurar Ernie Brown Jr., poreclit si 'Turtleman'.

  El se ocupa de unele dintre cele mai bizare si mai incredibile probleme cu care se confrunta aceste paduri: de trei decenii, Ernie se avanta in cele mai maloase lacuri din Kentucky, cautand testoase agresive, capabile sa reteze un deget dintr-o singura muscatura.

  Insotit de catelusa lui, Lolly, Turtleman reuseste extraordinara performanta de a prinde asemenea animale cu mainile goale, trimitandu-le din nou in salbaticie tefere si nevatamate.

  Desi nu neaparat traditionale, metodele lui sunt intotdeauna eficiente. Pe langa testoase, Ernie se mai ocupa si de alte animale, cum ar fi ratoni, sconcsi, paianjeni veninosi si opossumi, sarbatorind fiecare captura cu un strigat devenit deja reprezentativ pentru el, caci de fiecare data, stilul lui special il ajuta sa readuca in mijlocul naturii aceste creaturi puse pe harta.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Musafiri nepoftiti
« Emisiunea anterioara
China neimblanzita cu Nigel Marven
Emisiunea urmatoare »
Frati de mlastina

Comentarii la Musafiri nepoftiti

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail