Mr. Bean in vacanta

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Mr. Bean in vacanta?
Aboneaza-te
 • Antena 1 Mr. Bean in vacanta la Antena 1

  Mr. Bean in vacanta

  Mr. Bean in vacanta » Duminica, 03 iunie 2018, 20:00

  (Mr. Bean's Holiday) color engleza comedie

  Recomanda Mr. Bean in vacanta

  Celebrul personaj al lui Rowan Atkinson se intoarce, la fel de impiedicat, aiurit si... dezastruos pentru nervii celor pe care-i intalneste. De aceasta data Mr. Bean calatoreste in sudul Frantei

  Dupa ce in primul sau film de lung metraj Rowan Atkinson isi ducea personajul sa cucereasca America, de data aceasta il trece Canalul Manecii. Contactul cu Franta, cu obiceiurile localnicilor, diferentele culinare, ca si atractia catre Sud, spre Cannes il pun iar la incercare pe naucul Mr. Bean.
  Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat Premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival.
  Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, urmand sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara.
  Mr. Bean se indreapta catre sud cand isi da seama ca Stepan, fiul lui Emil in varsta de 10 ani, se afla in tren fara tatal sau. Niciunul din cei doi nu intelege limba celuilalt.
  Mr. Bean si Stepan coboara la statia urmatoare pentru a-l astepta pe Emil dar urmatorul tren este expres si Emil merge mai departe catre Cannes. Cand Mr. Bean si Stepan se urca in trenul urmator, Bean isi uita banii, biletul si pasaportul pe peron. Cei doi sunt dati jos din tren si raman fara niciun ban undeva in Franta.
  Emil, tatal lui Stepan, il reclama pe Mr. Bean la politie si o urmarire nationala este declansata.

  Film distribuit de Ro-Image.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mr. Bean in vacanta
« Emisiunea anterioara
Observator
Emisiunea urmatoare »
Băieţi de oraş

Comentarii la Mr. Bean in vacanta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail