Mostenirea

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Mostenirea?
Aboneaza-te
 • Acasa Mostenirea la Acasa - difuzare joi, 20 aprilie

  Mostenirea

  Mostenirea » Joi, 20 aprilie 2017, 02:45

  60 minute, color titrat romana serial de comedie

  Recomanda Mostenirea

  actori Mostenirea : Ramona Hanganu, Costin Sforaru, Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Cristi Iacob, Cristina Cepraga, Doinita Oancea, Octavian Strunila, Cabral Ibacka, Rodica Negrea, Alin Panc, Mihai Calin, Dana Rogoz, Ioana Scarlatescu, Liviu Varciu, Cosmina Dobrota, Loredana, Cristian Iacob
  regizor Mostenirea : Iura Luncasu, Mihai Bratila, Larry Maronese
  scenarist Mostenirea : Geo Caraman, Andreea Catana

  După întoarcerea de la Nisa unde şi-a regăsit băiatul pierdut în urmă cu 25 de ani, State profită de botezul fiicei lui Stiven şi a Minodorei, Sanela, ca să anunţe pe toată lumea că şi-a recunoscut fiul în acte, dar în primul rând că acesta e unicul moştenitor. Deşi State se aştepta ca viaţa lui să fie mai liniştită şi plină de bucurii odată cu reapariţia lui Gabriel, lucrurile sunt departe de a fi aşa. Minodora devine geloasă pe fratele ei pentru dragostea şi atenţia primite din partea Flacărei şi a lui State. Stiven, nemulţumit şi el că a rămas pe dinafară după atâţia ani în care a fost alături de State, la bine şi la rău, plănuieşte să aducă în casă un alt aşa zis fiu, pe Rocky, cu ajutorul căruia speră să-l înlăture pe Gabriel şi să-şi însuşească averea lui State

  Dupa intoarcerea de la Nisa unde si-a regasit baiatul pierdut in urma cu 25 de ani, State (Gheorghe Visu) profita de botezul fiicei lui Stiven (Octavian Strunila) si a Minodorei (Doinita Oancea), Sanela, ca sa anunte pe toata lumea ca si-a recunoscut fiul in acte, dar in primul rand ca acesta e unicul mostenitor.

  Desi State se astepta ca viata lui sa fie mai linistita si plina de bucurii odata cu reaparitia lui Gabriel (Costin Sforaru), lucrurile sunt departe de a fi asa. Minodora devine geloasa pe fratele ei pentru dragostea si atentia primite din partea Flacarei (Carmen Tanase) si a lui State. Stiven, nemultumit si el ca a ramas pe dinafara dupa atatia ani in care a fost alaturi de State, la bine si la rau, planuieste sa aduca in casa un alt asa zis fiu, pe Rocky (Costi Dita), cu ajutorul caruia spera sa-l inlature pe Gabriel si sa-si insuseasca averea lui State.

  Pericolele pentru State nu vin doar din interior. Intors in Romania, dupa ce a fost izgonit din Sicilia, Fabrizio di Pietro (Cristi Iacob), fiul lui Don Tito si prieten bun al lui Don Luciano (Regina), spera sa faca aici multi bani ca sa-si rascumpere locul in "Familie" si de aceea decide ca afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de a face rost de banii de care are nevoie. In incercarea de a-si ajuta tatal, Gabriel se ofera sa ii faca rau lui Fabrizio prin sotia lui, Romina (Cristina Cepraga) si mai ales prin Carla (Ramona Hanganu), nepoata lui, pe care intentioneaza sa le seduca si apoi sa le abandoneze.

  Planurile lui esueaza atunci cand Gabriel o cunoaste cu adevarat pe nepoata mafiotului italian. Iubirea care se va naste intre cei doi tineri va trebui sa invinga ura dintre cele doua familii si sa reziste secretelor, uneltirilor si minciunilor, astfel incat Gabriel si Carla sa nu sfarseasca exact ca protagonistii din minunata, dar trista poveste a lui Romeo si a Julietei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mostenirea
« Emisiunea anterioara
Pretul dragostei
Emisiunea urmatoare »
Totul pentru tine
Oferte de vacanta?

Comentarii la Mostenirea

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii