Mecanicul

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Mecanicul?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Mecanicul la Pro Tv

  Mecanicul

  Mecanicul » Duminica, 26 martie 2017, 01:30

  (The Mechanic) 92 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Mecanicul

  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Este o slujba care necesita profesionism desavarsit si o detasare absoluta, iar Bishop e cel mai bun din breasla. Dar cand mentorul si prietenul sau apropiat , Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare. Urmatoarea lui misiune e una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

  Misiunea lui devine si mai complicata cand fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), il abordeaza, avand in minte aceeasi idee si fiind ferm decis sa invete meserie de la Bishop. Bishop a actionat intotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic isi ia un ucenic impulsiv, aruncandu-l in universul sau mortal. Dar in timp ce-i urmaresc pe vinovati, inselaciunile ies la iveala, iar cei angajati sa rezolve probleme devin ei insisi o problema.

  Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict.

  Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?


  Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972.


  Film distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mecanicul
« Emisiunea anterioara
Cercul puterii
Emisiunea urmatoare »
Dictatorul
Oferte de vacanta?

Comentarii la Mecanicul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail