Mary cea cu vino-ncoa'

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Mary cea cu vino-ncoa'?
Aboneaza-te
 • Digi Film Mary cea cu vino-ncoa' la Digi Film - difuzare luni, 04 iunie

  Mary cea cu vino-ncoa'

  Mary cea cu vino-ncoa' » Luni, 04 iunie 2018, 09:10

  (There's Something About Mary) 119 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Recomanda Mary cea cu vino-ncoa'

  Ted Stroehman este tipul de individ a carui angoasa poate complexa un psihiatru sau care e in stare sa-si prinda in fermoar „bijuteriile" chiar in seara balului de absolvire.

  Ted Stroehman este, fara indoiala, un "looser". Mai exact, e tipul de individ a carui angoasa poate complexa un psihiatru sau care e in stare sa-si prinda in fermoar "bijuteriile de familie" chiar in seara balului de absolvire. Dar, desi nu are noroc in viata (asa, in general), Ted a avut candva parte de dragoste. La 17 ani, iubita sa era o fata, Mary Jenson, care ar fi facut sa paleasca de invidie orice barbat. Dar idila lor a luat sfarsit extrem de brutal. Mary i-a cerut lui Ted sa-i fie insotitor la petrecerea de absolvire, insa el a stricat totul cu patania cu fermoarul. La scurta vreme, ea si familia ei s-au mutat in Florida, iar Ted a ramas singur si neconsolat.

  Insa Mary avea pe "vino-ncoa", iar iubitul ei din adolescenta nu a putut uita acest lucru. Dupa mai bine de zece ani de la fatidica seara, Ted se hotaraste sa o caute, pentru a incerca sa-i recastige inima. Sfatuit de un bun prieten, angajeaza un detectiv particular, Pat Healy, care sa ii dea de urma.

  Fratii Farrelly par sa se fi specializat in comedii nebune, filmele lor fiind nu rareori etichetate ca "tacanite, nebune, revoltatoare, jignitoare, fara gust", si nu de catre critica, ci chiar de actorii ce au jucat in ele.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mary cea cu vino-ncoa'
« Emisiunea anterioara
Beowulf
Emisiunea urmatoare »
Priest : Răzbunătorul

Comentarii la Mary cea cu vino-ncoa'

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii