Johnny English... se intoarce!

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Johnny English... se intoarce!?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Johnny English... se intoarce! la Pro Tv

  Johnny English... se intoarce!

  Johnny English... se intoarce! » Marti, 01 mai 2018, 01:30

  (Johnny English Reborn) 108 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Johnny English... se intoarce!

  În acest nou capitol, cel mai puțin credibil agent secret aflat în slujba Majestății Sale trebuie să oprească un grup internațional de asasini înainte ca aceștia să ucidă un lider mondial și să declanșeze, astfel, haosul global.

  Rowan Atkinson se intoarce la rolul de agent secret ... din greseala, care nu cunoaste frica si nu are simtul pericolului, in comedia-thriller cu spioni "Johnny English Reborn". In acest nou capitol, cel mai putin credibil agent secret aflat in slujba Majestatii Sale trebuie sa opreasca un grup international de asasini inainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, haosul global.

  De cand superspionul MI7 a disparut de pe harta, a trait ascuns intr-o regiune izolata din Asia, unde si-a petrecut timpul slefuindu-si abilitatile unice. Dar, cand se afla ca s-a pus la cale un atentat la viata premierului Chinei, sefii sai din agentie trebuie sa dea de urma acestui agent foarte special. Acum, cand lumea are din nou nevoie de el, Johnny English trebuie sa intre din nou in actiune.

  Avand o singura sansa sa se reabiliteze, acesta trebuie sa faca uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveala o conspiratie ale carei tentacule se intind pana in KGB, CIA, ajungand pana si la MI-7. Cu numai cateva zile inainte de o conferinta a sefilor de state, un singur om trebuie sa foloseasca fiecare truc pe care il stie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o solutie, dar esecul - niciodata!

  Film distribuit de Ro Image.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Johnny English... se intoarce!
« Emisiunea anterioara
Stirile Pro TV
Emisiunea urmatoare »
Vorbeşte lumea

Comentarii la Johnny English... se intoarce!

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail