Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014?
Aboneaza-te
 • Tvr 1 Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014 la Tvr 1 - difuzare luni, 24 februarie

  Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014 - Bob Medalie

  Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014 » Luni, 24 februarie 2014, 00:10

  Bob
  Medalie

  (Sochi 2014 Winter Games) color emisiune sportiva

  Recomanda Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014

  De vineri, 7 februarie, TVR devine gazda sporturilor de iarna, punand la dispozitie grilele principalelor posturi ale sale pentru difuzarea, in direct si inregistrat, a probelor de la Jocurile Olimpice de la Soci. TVR este singura televiziune din Romania care detine drepturile de transmisie pentru competitiile de la JO 2014 de la Soci.

  Pe perioada Jocurilor, 7-23 februarie 2014, TVR va aloca un numar record de ore de transmisie dedicate competitiilor - aproape 500 de ore de transmisiuni (320 de ore de transmisie pe toate cele trei canale principale - TVR 1, TVR 2 si TVR 3 - si in jur de 160 de ore pe TVR HD, unde vor putea fi vazute cele mai importante probe), preluate si online, pe TVR+.
  "Hocheiul pe gheata, difuzat la TVR 1, este unul din cele mai tari turnee din istorie, fiind probabil ultima oara cand vin la Jocurile Olimpice hocheistii din NHL, cei care asigura spectacolul. Rusia, Canada, SUA, Suedia si Finlanda sunt echipele dintre care se va alege noua campioana olimpica, dar si Elvetia vine cu un lot excelent, aureolat de argintul mondial cucerit anul trecut", spune Emil Hossu-Longin, coordonator al Departamentului Emisiuni si Stiri Sportive din TVR.

  Probele de patinaj artistic vor fi transmise la TVR 2, la fel sariturile cu schiurile, schiul alpin, schi fond, biatlon, iar la TVR 3 telespectatorii pot urmari competitiile de bob, sanie, skeleton, snowboard, freestyle. Intreaga competitie este in format HD.
  10 comentatori ai Departamentului Emisiuni si Stiri Sportive din TVR si 5 specialisti se afla in fata microfoanelor pe tot parcursul Jocurilor Olimpice de la Soci, pentru a oferi telespectatorilor cat mai multe informatii despre competitii si sportivi.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014
« Emisiunea anterioara
Crima in direct
Emisiunea urmatoare »
Festivalul International de circ de la Monte Carlo
Oferte de vacanta?

Comentarii la Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii