Iubiri vinovate

Oferte de vacanta?
Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Iubiri vinovate?
Aboneaza-te
 • Acasa Tv Iubiri vinovate la Acasa Tv

  Iubiri vinovate

  Iubiri vinovate » Sambata, 07 decembrie 2013, 13:30

  (Amores verdaderos) 60 minute, color titrat spaniola drama

  Recomanda Iubiri vinovate

  Victoria Balvanera (Erika Buenfil), director la cea mai mare agentie de publicitate din tara. Fiind o femeie de succes, aceasta devine tinta unor atacuri, timp in care il intalneste pe Jose Angel Arriaga (Eduardo Yanez) un barbat care o salveaza din mana rapitorilor. In urma salvarii, cei doi incep sa aiba sentimente unul pentru celalalt.

  Victoria era casatorita cu Nelson Brizz (Guillermo Capetillo), directorul de marketing al aceleiasi firme la care lucra si ea. Nelson o intalneste pe Kendra Ferreti (Marjorie De Sousa) o tanara si extrem de atragatoare femeie ce profesa ca si topmodel, si incepe o relatie romantica cu aceasta.
  Nikki (Eiza Gonazlez), fata lui Victoria si Nelson era o tanara rasfatata si capricioasa dar care suferea de bulimie lucru agravat de lipsa parintilor din viata ei, deoarece cei doi erau concentrati mai mereu asupra muncii.
  Fiind ingrijorata de siguranta fetei, Victoria il angajeaza pe Francisco Guzman (Sebastian Rulli) pentru a avea grija de ea si cu toate ca tanara refuza sa fie pazita la inceput, aceasta incepe sa se indragosteasca de Francisco.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Iubiri vinovate
« Emisiunea anterioara
Teleshopping
Emisiunea urmatoare »
Triumful dragostei

Daca ti-a placut Iubiri vinovate atunci iti recomandam:

Comentarii la Iubiri vinovate

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail