Iubire dincolo de moarte

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Iubire dincolo de moarte?
Aboneaza-te
 • Tvr 1 Iubire dincolo de moarte la Tvr 1

  Iubire dincolo de moarte

  Iubire dincolo de moarte » Sambata, 18 mai 2013, 00:10

  (Waking the Dead) 105 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Iubire dincolo de moarte

  Povestea incepe in 1972. Tanarul ofiter in cadrul Pazei de Coasta, Fielding Pierce(Billy Crudup) e indragostit nebuneste de Sarah Williams (Jennifer Connely), tanara femeie idealista. Ea devine marea lui dragoste, el este barbatul vietii ei: "Nu ne vom desparti niciodata", avea sa-i spuna Sarah intr-o scrisoare. Dar, in 1974, soarta le intrerupe cu brutalitate visele de iubire vesnica: Sarah e ucisa intr-o explozie.
  Zece ani mai tarziu, Fielding Pierce traieste in Chicago, alaturi de prietena lui de lume buna, Juliet Beck (Molly Parker), si lucreaza ca avocat al acuzarii, ca reprezentant al procuraturii. Unchiul lui Juliet, Isaac Green (Hal Holbrook) este mentorul lui Fielding. Evreu emigrant din Europa de est, Isaac si-a facut o cariera de succes in avocatura. Dar etnia l-a tinut departe de cursa politica. El vede in Fielding un fiu care ii poate duce visul mai departe si-l sprijina pe acesta in construirea unei cariere politice. Guvernatorul ii propune lui Fielding sa candideze pentru un loc in Congres. Daruit cu ambitie, inconjurat de oameni care-l sustin si-l iubesc, pregatit sa intre in lumea celor alesi, Fielding Pierce pare sa aiba totul... mai putin dragostea pierduta.
  Brusc, amintirile incep sa-l rascoleasca si viziunile il bantuie. Sora lui, Caroline Pierce (Janet Mc Teer) incearca din rasputeri sa-l ajute, dar nu pare sa aiba succes. Oare Fielding isi pierde mintile sau Sarah este inca in viata? Pe masura ce trecutul ii inunda prezentul, el incearca sa se concentreze asupra lucrurilor cu adevarat importante din viata lui, "lucruri" pe care le uitase o buna bucata de vreme...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Iubire dincolo de moarte
« Emisiunea anterioara
O data-n viata
Emisiunea urmatoare »
Ora de business
Oferte de vacanta?

Comentarii la Iubire dincolo de moarte

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail