Iubire cu chip rebel

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Iubire cu chip rebel?
Aboneaza-te
 • Acasa Tv Iubire cu chip rebel la Acasa Tv

  Iubire cu chip rebel

  Iubire cu chip rebel » Vineri, 30 septembrie 2011, 12:45

  (Cuidado con el angel) 60 minute, color titrat spaniola serial

  Recomanda Iubire cu chip rebel

  actori Iubire cu chip rebel : Maite Perroni, William Levy Gutierrez, Rocio Banquells, Nailea Norvind, Ana Patricia Rojo, Laura Zapata
  compozitor Iubire cu chip rebel : Mauricio Arriaga
  monteur Iubire cu chip rebel : Alfredo Frutos, Pablo Peralta
  regizor Iubire cu chip rebel : Victor Rodriguez, Victor Fouilloux
  scenarist Iubire cu chip rebel : Delia Fiallo, Carlos Romero

  Marichuy (Maite Perroni) este o tanara care la nastere a fost lasata de mama sa muribunda in grija unui preot. Acesta o duce la un orfelinat, unde ea creste pana la varsta de 14 ani, cand fuge de acolo si are singura grija de ea. Peste cativa ani Marichuy este insa atacata de un betiv, moment care o marcheaza foarte mult si o face sa urasca barbatii.

  Spalatoreasa Candelaria (Evita Munoz) este cea care ii ofera adapost, iar Marichuy incearca sa o ajute, pe cat posibil, pe cea care ii poarta de grija ca o mama. Printr-un joc al destinului, Marichuy intra la un moment dat intr-o incurcatura in urma careia ajunge la tribunal, unde este judecata chiar de tatal sau. Niciunul dintre ei nu stie insa despre legatura de sange care ii uneste.

  Pentru ca ea sa nu mearga la inchisoare, Juan Miguel (William Levy), avocatul care o apara si o ajuta in acest timp, o duce sa locuiasca chiar in casa tatalui ei. Acolo locul lui Marichuy fusese luat de Estefania (Ana Patricia Rojo), o tanara vicleana care se da drept fata abandonata a judecatorului Patricio (Ricardo Blume) pentru a scapa de saracie.

  Marichuy si Jose Miguel se casatoresc, dar imediat dupa nunta ea afla un secret din trecutul acestuia care o face sa se desparta de el si sa nu mai vrea sa il revada. La putin timp insa, Marichuy isi da seama ca este insarcinata, dar pentru ca nu vrea ca Jose Miguel sa afle, fuge cu Candelaria intr-un sat indepartat.

  Acolo ea il cunoaste pe Leopardo (Rene Strickler), un mosier care ii ofera adapost, se indragosteste de ea si este dispus sa ii creasca copilul. Marichuy refuza propunerea acestuia pentru ca este casatorita, iar pentru el nu simte altceva decat recunostinta. Cu toate acestea, Leopardo nu renunta si se straduieste in continuare sa ii castige iubirea.

  Dupa o vreme insa, el afla ca tatal copilului lui Marichuy este Jose Miguel, pe care il cunoaste de foarte mult timp, pentru ca au fost colegi de facultate.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Iubire cu chip rebel
« Emisiunea anterioara
Teleshopping
Emisiunea urmatoare »
Teleshopping
Oferte de vacanta?

Comentarii la Iubire cu chip rebel

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail