Iti ordon sa ma iubesti!

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Iti ordon sa ma iubesti!?
Aboneaza-te
 • Acasa Iti ordon sa ma iubesti! la Acasa

  Iti ordon sa ma iubesti!

  Iti ordon sa ma iubesti! » Duminica, 17 ianuarie 2016, 16:00

  (Porque el amor manda / Love Rules) 50 minute, color spaniola serial de comedie

  Recomanda Iti ordon sa ma iubesti!

  Jesus Garcia (Fernando Colunga) este un tanar nascut in Mexic care decide sa plece in Chicago dupa ce se desparte de iubita sa, Veronica (Claudia Alvarez). El lucreaza intr-o pizzerie, in paralel ca ospatar la un restaurant, iar noaptea invata pentru a deveni economist.
  Intr-o zi, el descopera ca are o fiica pe nume Valentina (Maria Jose Mariscal) cu fosta sa iubita. Jesus se intoarce in Monterrey, ajutat de un delincvent care ii spune ca ii face rost de bilet de avion gratis daca va transporta o geanta cu haine pentru un copil orfan. In aeroport bagajul lui pare suspect si din acest motiv este arestat de catre ofiterii de politie. El incearca sa isi demonstreze nevinovatia si isi recapata libertatea pe cautiune, dar ramane cu antecedente penale.
  Jesus merge sa isi cunoasca fiica, insa mama acesteia ii spune ca daca doreste sa intre in viata copilului lor trebuie sa isi faca ordine in viata si sa isi gaseasca un serviciu. Din pacate, din cauza trecutului ii este foarte greu sa obtina un loc de munca. Dupa mai multe incercari, obtine un interviu pentru un post de contabil la o firma. Aici o cunoaste pe Alma (Blanca Soto) directoarea executiva a companiei, pe care o salveaza dintr-un accident. Ajuns la interviu, pe care il sustine cu Alma insasi, lui Jesus i se ofera un post de secretar. El accepta jobul fara sa stie insa despre ce functie este vorba. Cand afla ca va fi secretar, Jesus ii jigneste pe ceilalti angajati si astfel castiga antipatia colegilor, a sefilor si a presedintelui firmei, logodnicul Almei. Cu toate acestea, pe Jesus il asteapta experiente de neuitat si o poveste de dragoste incredibila.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Iti ordon sa ma iubesti!
« Emisiunea anterioara
Chemarea inimii
Emisiunea urmatoare »
Sufletul meu pereche

Comentarii la Iti ordon sa ma iubesti!

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail