Granita

Nota IMDB6.3/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Granita?
Aboneaza-te
 • Minimax Granita la Minimax

  Granita

  Granita » Vineri, 18 mai 2018, 05:05

  (The border) serial documentar

  Recomanda Granita

  Un serial documentar care urmareste lupta agentilor si ofiterilor de la granita americano-mexicana impotriva industriilor ilegale de milioane de dolari.
  Lucrand fara oprire intr-unul din cele mai fierbinti puncte de trecere a frontierei americano-mexicane, ofiterii si agentii Biroului Vamal si de Frontiera American alcatuiesc prima linie in razboiul Statelor Unite impotriva traficului de droguri, a imigratiei ilegale si a terorismului. Acolo unde se intinde frontiera, pe o arie de 2800 km2 de desert necrutator, lucratorii vamali americani se ocupa de tot ce inseamna securitate: de la descoperirea unui tunel subteran sofisticat, la confruntari in miez de noapte cu soldatii cartelurilor de droguri si pana la capturi de heroina in valoare de peste 1,5 milioane de dolari.
  Granita surprinde intalniri dramatice reale, echipele de filmare insotind agentii pe parcursul misiunilor, al operatiunilor de flagrant sau al patrularilor prin desert. Interviurile cu ofiterii si agentii vamali, precum si cu cei care risca totul pentru a ajunge in Statele Unite contureaza un tablou al vietii de ambele parti ale granitei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Granita
« Emisiunea anterioara
Tatăl Meu E Pilot
Emisiunea urmatoare »
Vioara greierului

Comentarii la Granita

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail