Fosta mea super gagica

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Fosta mea super gagica?
Aboneaza-te
 • Cool Tv Fosta mea super gagica la Cool Tv

  Fosta mea super gagica

  Fosta mea super gagica » Duminica, 28 ianuarie 2018, 18:55

  (My Super Ex-Girlfriend) 95 minute, color engleza comedie

  Recomanda Fosta mea super gagica

  Cand un tip obisnuit se desparte de prietena, realizeaza ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui! Ea se dovedeste a fi un super erou cu puteri extraordinare. Viata lui va deveni un complet balamuc din acest moment.

  Despartirile nu sunt niciodata usoare, dar uneori se dovedesc a fi de-a dreptul periculoase. Matt Saunders (interpretat de Luke Wilson) e convins ca si-a gasit iubita perfecta, in persoana frumoasei Jenny Johnson (Uma Thurman). Ceea ce Matt nu stie insa este faptul ca Jenny nu e o femeie obisnuita, ci G-Girl, o fiinta dotata cu puteri supranaturale. Dupa scurta vreme, chinuit de gelozia si posesivitatea noi sale iubite, Matt decide, cu parere de rau, sa o paraseasca.

  Dar cum sa scapi de o femeie care poate sa zboare, sa ridice o masina cu o singura mana si sa gaureasca otelul cel mai tare cu o simpla privire? Jenny/G-Girl se razbuna, dezlantuindu-si furia asupra lui Matt, facand tot posibilul pentru a-i strica proaspata relatie amoroasa infiripata intre el si colega sa de birou, Hannah Lewis (interpretata de Anna Faris). Deoarece Matt i-a sfasiat inima, Jenny va face orice pentru a-i sfarama oasele.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fosta mea super gagica
« Emisiunea anterioara
Un sot in plus
Emisiunea urmatoare »
Greu de pensionat 2

Comentarii la Fosta mea super gagica

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail