Fara rusine

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Fara rusine?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Fara rusine la Pro Tv - difuzare ieri, 10 decembrie

  Fara rusine

  Fara rusine » Ieri, 10 decembrie 2017, 02:00

  (Shameless) color engleza serial de comedie

  Recomanda Fara rusine

  Remake al variantei britanice, Shameless spune povestea disfuncţionalei familii Gallagher. Tatăl e un beţiv, mama şi-a luat tălpăşiţa acum mult timp, iar Fiona, fata cea mare, încearcă să aibă grijă de familie. Fiul cel mare, Phillip (Lip), îşi foloseşte talentul în meditaţie pentru a obţine favoruri sexuale de la o fată din cartier. Mijlociul, Ian, e gay. Fata cea mică, Debbie, fură bani din propria ei colectă pentru UNICEF. Carl, în vârstă de 10 ani, este un sociopat în devenire şi un incendiator, iar mezinul familiei, Liam... e posibil să fie negru, dar nimeni nu ştie de ce

  Sa facem cunostinta cu fabuloasa si disfunctionala familie Gallagher: tatal este alcoolic, mama a plecat de multa vreme, iar cei sase copii incearca sa se descurce si ei cum pot.

  Fiona, fiica cea mare, incearca sa tina familia unita, Philip isi foloseste calitatile fizice pentru a face favoruri sexuale fetelor din vecini, Ian, baiatul mijlociu este gay, in timp ce Debbie fura si ea bani de unde poate. Carl, in varsta de 10 ani, se pare ca va fi sociopat si piroman, iar mezinul familiei s-ar putea sa fie.. negru, desi nimeni nu-si explica cum s-a intamplat asta.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fara rusine
« Emisiunea anterioara
Cititorii de oase
Emisiunea urmatoare »
Jurnalele vampirilor

Comentarii la Fara rusine

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV filme

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV pentru copii