FamiliaDa

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru FamiliaDa?
Aboneaza-te
 • Antena 1 FamiliaDa la Antena 1

  FamiliaDa

  FamiliaDa » Duminica, 03 august 2014, 20:00

  romana emisiune concurs

  Recomanda FamiliaDa

  Alãturi de simpaticul Cosmin Seleși, telespectatorii vor avea parte de o competiție cum nu s-a mai vãzut, cu întrebãri cât se poate de trãznite și rãspunsuri pe mãsurã în quiz show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longevivã emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce fațã în fațã cele mai spontane și haioase familii, într-o întrecere ineditã.

  Alaturi de simpaticul Cosmin Selesi, telespectatorii au parte de o competitie cum nu s-a mai vazut, cu intrebari cat se poate de traznite si raspunsuri pe masura in quiz-show-ul familiilor din intreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longeviva emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce fata in fata cele mai spontane si haioase familii, intr-o intrecere inedita.

  "Oare ce fac barbatii pentru a-si alinta sotiile?", aceasta este una dintre haioasele intrebari care vor provoca doua familii sa intre in concursul unde voia buna este la cote maxime. Fireste, pentru o astfel de intrebare pot exista sute de variante de raspuns, insa nu toate sunt si cele castigatoare. Ceea ce este cu totul si cu totul aparte in acest quiz este faptul ca nu exista raspuns corect, ci doar raspuns popular. Inainte ca familiile sa intre in concurs, aceleasi intrebari sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare raspunsuri devin variante castigatoare, punctajul lor in competitie fiind corelat gradului de popularitate.

  In fiecare editie, vor veni in platoul emisiunii alaturi de Cosmin Selesi doua familii, fiecare dintre ele avand cate cinci membri, fie ca este vorba de parinti si copii, surori, matusi si veri, nasi si fini, chiar si prieteni. Orice familie se poate bucura acum de o experienta incredibila si de premii in bani foarte atractive la FamiliaDA.

  Citeste descrierea pe scurt pentru FamiliaDa
« Emisiunea anterioara
Observator
Emisiunea urmatoare »
Minus 25 grade

Comentarii la FamiliaDa