Trailer E.T. Extraterestrul

Alte trailere pentru E.T. Extraterestrul

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru E.T. Extraterestrul?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 1 premiu Grammy

- 5 nominalizari Oscar

- 11 nominalizari Bafta

  • (E.T. the Extra-Terrestrial) 115 minute, color titrat S.F.

    In 1982 milioane de oameni, de toate varstele, au fost martorii unui eveniment istoric: premiera filmului E.T., The Extra-Terestrial. In 2002, dupa 20 de ani, Steven Spielberg relanseaza o varianta aniversara, dar cu multe noutati: imagini nemaivazute, coloana sonora imbunatatita, efecte vizuale spectaculoase.
    Mister, suspans, aventura... Si un telefon ce a declansat o poveste care a emotionat intreaga lume! E pe Pamant si ii este teama... Este singur si se gaseste la 3 milioane de ani lumina departare de casa.
    Pamantul este un loc misterios, un loc al tuturor posibilitatilor - unele minunate, altele groaznice - si Universul pare, intr-un fel, separat, pare o alta lume. Elliot este un baietel ce locuieste cu mama lui Mary, fratele mai mare Michael si surioara Gertie. Este un baietel singuratic ce pare iesit cumva din peisaj, care traieste intr-o lume numai a lui. Intr-o zi, in timp ce cauta ceva in curte, simte cum cineva il priveste din padure. Si are dreptate: o nava extraterestra aflata intr-o misiune stiintifica lasase pe Pamant un extraterestru. E.T. avea misiunea de a se instrui asupra vietii de pe Pamant, dar nu mai stia sa se intoarca acasa. Speriat si singur, E.T. nu pare sa-l inspaimante pe Elliot care il ascunde la el in casa. Avand calitati telepatice, cei doi se imprietenesc si incearca sa invete cat mai multe unul de la celalalt. Dorinta lui E.T. de a se intoarce acasa este din ce in ce mai puternica si Elliot, ajutat de fratii lui, incep sa construiasca un dispozitiv pentru a-l ajuta sa ia legatura cu cei de acasa ca sa vina sa-l ia. Dar E.T. se imbolnaveste si, din cauza legaturii speciale pe care o avea cu Elliot si el sufera. Situatia devine critica si autoritatile trebuie sa intervina pana nu este prea tarziu.

E.T. Extraterestrul E.T. Extraterestrul Nota: 7.9

Durata: 115 minute Gen: aventura S.F.

  • Actori: Dee Wallace-Stone, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrymore, C. Thomas Howell, Erika Eleniak

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail