Eroi de sacrificiu

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Eroi de sacrificiu?
Aboneaza-te
 • Film + Eroi de sacrificiu la Film +

  Eroi de sacrificiu

  Eroi de sacrificiu » Vineri, 15 iunie 2018, 20:00

  (The Expendables) 103 minute, color engleza film de actiune

  Recomanda Eroi de sacrificiu

  Mercenarii se vor infiltra într-o ţară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.

  Au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Durii Hollywoodului. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune de salvare in extremis.

  Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlandu-si perfect emotiile, el nu a stiut niciodata ce inseamna frica. Este liderul si principalul strateg al celei mai temute echipe de soc alcatuita din razboinici perfecti, care traiesc pe muchie de cutit. Astfel ca atunci cand un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le ofera o misiune pe care toti o refuzasera pana atunci, Barney si mercenarii sai accepta fara ezitare.

  Aparent, este vorba de o operatiune de rutina avand ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodata lucrurile nu sunt atat de simple cum par, ajung rapid in bataia gloantelor fara sa stie daca mai au vreo sansa de supravietuire.


  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Eroi de sacrificiu
« Emisiunea anterioara
Arma perfecta
Emisiunea urmatoare »
Gravity 3D: Misiune în spaţiu

Comentarii la Eroi de sacrificiu

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail