Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

Nota IMDB7/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor?
Aboneaza-te
 • Hbo Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor la Hbo

  Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

  Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor » Sambata, 10 februarie 2018, 07:05

  (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) 94 minute, color engleza film de animatie

  Recomanda Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

  actori Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : Ray Romano, John Leguizamo, Seann William Scott, Simon Pegg, Denis Leary, Queen Latifah, Josh Peck
  compozitor Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : John Powell
  monteur Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : Harry Hitner
  regizor Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : Carlos Saldanha
  producator Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : John C. Donkin, Lori Forte
  scenarist Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor : Peter Ackerman, Michael Berg, Yoni Brenner

  Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale pentru o ghindă.

  I-am urmarit pe prietenii nostri cand au plecat in formatie pentru un loc mai sigur si au gasit un bebelus. Am ras in partea a doua, la dezghetul care cuprinsese pamantul. De data aceasta mamutul Manny asteapta sa fie fericit tata, veveritoiul Scrat isi gaseste si el o pereche, iar, pentru ca se gandeste si el la o familie, Sid fura trei oua de dinozaur. Rapit de mama dinozaur, aflat la greu din cauza asta, prietenii trebuie neaparat sa-l salveze. Gasca se lupta cu flora si fauna, au crize de furie si se intalnesc cu o nevastuica-"Tarzan", neabatuta, chioara, care vaneaza dinozauri, pe nume Buck.

  "Epoca de gheata: aparitia dinozaurilor" are tot ce publicul a indragit la primele doua filme, adaugand si mai mult umor, actiune si imagini vizuale spectaculoase - plus magia experientei 3D. Eroii nostri dainuie si apar noi personaje memorabile.

  De asemenea, noua in franciza "Epoca de gheata" este o imensa lume subterana, incredibila, populata de dinozauri. Lumea luxurianta ofera un contrast vadit fata de imprejurimile iernatice din primele doua filme "Epoca de gheata" si minimizeaza pana si imensitatea lumii de la suprafata. E un taram plin de pericole, creaturi masive, plante mancatoare de mamifere, o nevastuica neinfricata, o pereche sireata si romantica pentru Scrat, numita Scratte - si zone cu nume ca Prapastia Mortii sau Placile Durerii. Pana si Manny, mamutul, M.M.D.C. (marele mamifer din campus) din Epoca de gheata - se simte infim in aceasta lume enorma. "Cand apar dinozaurii, Manny nu mai este "regele junglei", spune legendarul comic Ray Romano, care da din nou voce celui mai renumit mamut blanos.


  Film distribuit de Odeon.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

Trailere Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

« Emisiunea anterioara
Scurtmetraje Disney - II
Emisiunea urmatoare »
Jasper Jones

Comentarii la Epoca de gheata 3: Aparitia Dinozaurilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail