Trailer Dupa 28 de zile

Alte trailere pentru Dupa 28 de zile

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Dupa 28 de zile?

Aboneaza-te

  • (28 Days Later...) 113 minute, color titrat engleza horror

    Un grup de militanti pentru drepturile animalelor descopera, intr-un institut de cercetare a primatelor, mai multi cimpanzei care, inchisi in custi si imobilizati in lanturi, sunt obligati sa priveasca niste ecrane pe care se deruleaza scene de o violenta extrema.

    Ignorand spusele cercetatorilor ingroziti, conform carora cimpanzeii ar fi infectati cu un virus periculos, ei elibereaza animalele, ca imediat apoi sa fie atacati de ele. 28 de zile mai tarziu, Jim (Cillian Murphy), de meserie curier, se trezeste din coma intr-un spital pustiu din Londra. Nedumerit, strabate coridoarele si saloanele goale si, negasind pe nimeni, iese pe strazile orasului in cautare de ajutor. La caderea serii, se adaposteste intr-o biserica, in care are surpriza neplacuta sa gaseasca o multime de cadavre, unul peste altul, pe podea. Deodata, un zgomot ii atrage atentia, dar aparitia preotului este departe de a-l linisti. Vazand privirea insangerata si auzind racnetele violente ale acestuia, Jim fuge din nou in strada. Acolo, panica ii sporeste cand constata ca o intreaga adunatura de fiinte ciudate si amenintatoare este pe urmele lui.

    Explozia neasteptata a unei bombe cu petrol marcheaza aparitia a doi "supravietuitori", Selina (Naomie Harris) si Mark (Noah Huntley). Riscand, ei il salveaza pe Jim de urmaritorii sai si il duc la adapost. Acolo, ii explica situatia: fiintele violente pe care le intalnise fusesera infectate cu un virus extrem de periculos care pusese stapanire pe toata Anglia si despre care nu stiau daca se raspandise si dincolo de granite. Selina si Mark accepta sa-l ajute pe Jim sa se intoarca acasa la parintii sai, in Deptford, chiar daca acest lucru este dificil si cu niste consecinte nebanuite. Furisandu-se pe strazile intunecoase, cei trei remarca o lumina venind de la fereastra unui bloc si imediat se duc sa vada daca exista supravietuitori.

Dupa 28 de zile Dupa 28 de zile Nota: 7.6

Durata: 113 minute Gen: horror Regizor: Danny Boyle

  • Actori: Cillian Murphy, Christopher Eccleston, Naomie Harris, Megan Burns, Brendan Gleeson, Noah Huntley, Alexander Delamere

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail