Draga mea prietena

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Draga mea prietena?
Aboneaza-te
 • Kanal D Draga mea prietena la Kanal D

  Draga mea prietena

  Draga mea prietena » Luni, 10 noiembrie 2014, 10:00

  color romana emisiune de divertisment

  Recomanda Draga mea prietena

  În fiecare dimineața, telespectatorii vor afla alături de Cristina Cioran şi Paula Chirilă care sunt evenimentele importante din oraş (filme/party-uri/concerte), vor putea intra în intimitatea celor mai iubite persoane publice din Romania, vor fi puşi la curent cu noutăţile în materie de sănătate, frumuseţe şi gastronomie. Ca şi pana acum, bucătarul Doru Şerban va exemplifica cele mai gustoase retete culinare şi le va oferi telespectatorilor cele mai de preţ sfaturi din bucătărie.

  Emisiunea este un cocktail de informatii utile si buna dispozitie, cu pronuntat caracter interactiv. Formatul este unul dinamic, cu invitati specialisti din diverse domenii, gata sa disece alaturi de telespectatori cele mai diverse situatii si probleme. Parinti, bunici, copii, cu totii pot afla solutii la indemana ale diverselor situatii cu care se confrunta in viata de zi cu zi, in spatiul domestic, la scoala sau in societate.

  Temele predilecte ale emisiunii sunt sanatatea, nutritia, educatia, viata de familie si cea a comunitatii. Nu lipsesc din platoul emisiunii nici vedetele, fie ca vin din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului sau al televiziunii sau astrologul de serviciu. Cele mai importante stiri mondene ale zilei sunt abordate in emisiune, dar dintr-o perspectiva sociala, in care telespectatorii sa se regaseasca.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Draga mea prietena
« Emisiunea anterioara
Asi - Impotriva destinului
Emisiunea urmatoare »
Stirile Kanal D
Oferte de vacanta?

Comentarii la Draga mea prietena

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail