Dimineata zurli

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Dimineata zurli?
Aboneaza-te
 • Tvr 1 Dimineata zurli la Tvr 1

  Dimineata zurli - Cu: Mirela Retegan Redifuzare

  Dimineata zurli » Sambata, 05 octombrie 2013, 16:00

  Cu: Mirela Retegan
  Redifuzare

  color romana emisiune de divertisment

  Recomanda Dimineata zurli

  Timp de o ora, veselia devine stapana micului ecran si intra in toate casele, responsabili de buna dispozitie fiind cei mai simpatici colegi de joaca ai copiilor: Clopotel, Truli, Zdranganel, fetita Zurli, Zana Buna, Vrajitoarea Tura Vura si Tanti Prezentatoarea.
  Dimineata Zurli este in prezent singurul show autohton de family entertainment interactiv, din care nu lipsesc invitati celebri - personalitati cunoscute din lumea filmului si a televiziunii, din muzica, politica sau presa, care, dincolo de orice statut public, sunt parinti. De altfel, intreaga emisiune a fost gandita in scopul de a-i aduce pe parinti cat mai aproape de cei mici, de a stimula comunicarea si educatia primara prin joc si joaca, intr-un cadru vesel si interactiv. Cei mici invata lucruri noi, cantece, dansuri, in timp ce parintii invata cum sa se joace cu copiii lor si cum sa petreaca timpul alaturi de cei mici intr-un mod cat mai simplu, eficient, dar si placut.

  Gasca Zurli
  Este cea mai vesela echipa formata din actori si oameni de televiziune, care si-au propus sa coloreze in curcubeu zilele celor mici si sa deseneze multe zambete pe fetele parintilor si bunicilor. E cunoscuta in tara, dar in special in Bucuresti, unde joaca spectacole cu casa inchisa. E recunoscuta printre parinti ca fiind cea mai buna trupa de animatie pentru copii. Reteta care a adus succesul in Gasca Zurli e bazata pe masura in absolut tot ceea ce face. Mirela Retegan, inventatorul Gastii, a reusit sa cantareasca bine si sa masoare cu precizie fiecare ingredient: interactivitate, muzica, dans, educatie, curiozitati, umor si atentie pentru copii, fara a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregatite.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dimineata zurli
« Emisiunea anterioara
Minunile Naturale Ale Europei
Emisiunea urmatoare »
Beneficiar Romania
Oferte de vacanta?

Comentarii la Dimineata zurli

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail