Datorie de onoare

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Datorie de onoare?
Aboneaza-te
 • Digi Film Datorie de onoare la Digi Film

  Datorie de onoare

  Datorie de onoare » Joi, 25 mai 2017, 14:45

  (The Debt) 114 minute, color engleza thriller

  Recomanda Datorie de onoare

  Filmul spune povestea a trei agenti ai Mossadului care, in 1965, au avut misiunea de a captura un criminal de razboi care facea experimente sadice pe oameni. 30 de ani mai tarziu, agentii sunt angajati sa se intoarca la subiectul misiunii.

  Agenti Mossad retrasi din activitate sunt haituiti de secrete din trecut.

  1966. Trei agenti Mossad trec in Berlinul de est ca sa prinda un faimos criminal de razboi nazist. 30 de ani mai tarziu, secretele pe care agentii le impartasesc se intorc sa-i bantuiasca.

  Acest thriller de spionaj incepe in 1997, atunci cand o veste socanta despre fostul lor coleg, David, ajunge la Rachel (Helen Mirren) si Stephan (Tom Wilkinson), agenti secreti ai Mossad-ului retrasi din activitate. Toti trei au fost venerati timp de decenii de tara lor pentru ca misiunea pe care si-au asumat-o in 1966, atunci cand ei au dat de urma unui criminal de razboi nazist pe nume Vogel (Jesper Christensen) in Berlinul de Est. Cu mari riscuri si cu costuri personale considerabile, misiunea echipei a fost indeplinita - sau nu? Suspansul se strange de-a lungul a doua perioade temporale diferite pline de actiune captivanta si de revelatii surprinzatoare

  Citeste descrierea pe scurt pentru Datorie de onoare
« Emisiunea anterioara
Trenul cu bani
Emisiunea urmatoare »
Dl. Holmes

Daca ti-a placut Datorie de onoare atunci iti recomandam:

Comentarii la Datorie de onoare

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail