Dansez pentru tine - Sezonul zece

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Dansez pentru tine - Sezonul zece?
Aboneaza-te
 • Pro Cinema Dansez pentru tine - Sezonul zece la Pro Cinema - difuzare 03 septembrie 2012

  Dansez pentru tine - Sezonul zece - Cu: Stefan Banica si Iulia Vantur

  Dansez pentru tine - Sezonul zece » Luni, 03 septembrie 2012, 06:15

  Cu: Stefan Banica si Iulia Vantur

  emisiune concurs

  Recomanda Dansez pentru tine - Sezonul zece

  Emisiunea "Dansez pentru tine", prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur redeschide ringul visurilor pentru cel de-al zecelea sezon. Dupa noua sezoane care au fost fara exceptie lider detasat de audienta cu peste doua milioane de telespectatori editie de editie, competitia visurilor vine cu stiluri noi de dans si cu oameni de nota 10.
  Vedetele noului sezon si partenerii lor, oameni pe care viata i-a incercat in multe ocazii, dar nu s-au lasat si au luptat cu zambetul pe buze, au surpriza de a dansa in concurs stiluri in premiera pentru "Dansez pentru tine".
  Dansul la bara, dansul in ploaie, street-dance-ul si cabaretul sunt provocarile sezonului al zecelea care pun in incurcatura in egala masura profesionistii si neprofesionistii, concurentii si coregrafii, juratii si telespectatorii.

  Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doinita Oancea, Razvan Fodor, Bogdan Vladau, Jorge si Octavian Strunila au acceptat sa intre in competitia deloc usoara de la "Dansez pentru tine" pentru a incerca sa implineasca un vis si sa schimbe in bine destinul trist al unor oameni simpli.

  Adela Popescu, actrita din serialul "Iubire si onoare" de la Acasa, danseaza alaturi de Lica Alexandru (20 de ani, Timisoara) pentru ca cei doi frati ai lui sa aiba un viitor bun, iar mama sa care s-a sacrificat o viata pentru ei sa aiba o viata linistita si sufletul impacat ca toti copiii ei sunt bine.

  Paula Seling a intrat in competitia "Dansez pentru tine" ca sa fie alaturi de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucuresti) in visul lui de a-i multumi mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata.

  Nicola a raspuns pozitiv provocarii "Dansez pentru tine" pentru a-l sustine pe partenerul sau, Stefan Giurea (35 de ani, Braila) sa treaca peste drama pe care o traieste si sa-si ajute baiatul grav bolnav.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dansez pentru tine - Sezonul zece
« Emisiunea anterioara
Apropo TV
Emisiunea urmatoare »
Teleshopping
Oferte de vacanta?

Comentarii la Dansez pentru tine - Sezonul zece

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii