Cortina sfasiata

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Cortina sfasiata?
Aboneaza-te
 • Digi Film Cortina sfasiata la Digi Film

  Cortina sfasiata

  Cortina sfasiata » Joi, 08 februarie 2018, 00:55

  (Torn Curtain) 123 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Cortina sfasiata

  Paul Newman este omul de stiinta Michael Armstrong. El pretinde a fi altcineva si ajunge in estul Germaniei unde descopera detalii foarte interesante pentru studiile sale despre proiectilele nucleare sovietice.

  Un agent dublu se confrunta cu inamicii din ambele parti ale Cortinei de Fier.

  Paul Newman si Julie Andrews sunt vedetele acestei pelicule regizate de Alfred Hitchcock. Este vorba de un thriller incarcat de suspans despre un agent dublu, specialist in fizica nucleara, si logodnica lui care cer sa emigreze in Germania de Est, iar apoi vor face drumul inapoi in Germania de Vest.

  In "Cortina sfasiata", a carui actiune este plasata in timpul Razboiului Rece, Alfred Hitchcock i-a distribuit in rolurile principale pe Paul Newman si Julie Andrews. Filmul este un thriller incarcat de suspans despre un agent dublu si logodnica lui care cer sa emigreze in Germania de Est, iar apoi vor face drumul inapoi in Germania de Vest. Profesorul Michael Armstrong (Paul Newman), agent dublu si specialist in fizica nucleara, se afla la Stockholm pentru a participa la o conferinta a fizicienilor si este insotit de logodnica sa, Sarah Sherman (Julie Andrews). Dupa sosire, Michael ii spune femeii ca vor mai ramane o vreme acolo. Sarah este socata cand profesorul ii spune ca guvernul american i-a anulat proiectul de cercetare. Ea il urmeaza si realizeaza ca destinatia este Germania de Est, in spatele Cortinei de Fier. De fapt, Michael se afla acolo pentru a obtine informatii de la un om de stiinta renumit din Germania de Est. Dupa ce misiunea este indeplinita, cei doi trebuie sa porneasca inapoi catre Vest.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cortina sfasiata
« Emisiunea anterioara
Frivolitate
Emisiunea urmatoare »
Godzilla 3D

Comentarii la Cortina sfasiata

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail