Ceata

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Ceata?
Aboneaza-te
 • Pro Cinema Ceata la Pro Cinema - difuzare marţi, 23 mai

  Ceata

  Ceata » Marti, 23 mai 2017, 00:30

  (The Fog) 100 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Ceata

  Acum exact o suta de ani, in largul coastelor stancoase ale unui oras izolat din nordul Californiei, un vapor cu leprosi ce cautau refugiu a fost tradat de fondatorii orasului si incendiat, ucigandu-i pe toti de la bord. Acum, noaptea, fantomele marinarilor morti demult, s-au intors din mormintele lor de sub ape pentru a cere razbunare. Invaluiti intr-o ceata supranaturala, fantomele ii cuprind pe locuitorii comunitatii retrase, cautandu-i pe urmasii celor care au fondat orasul

  O forta terifianta ascunsa intr-o ceata deasa terorizeaza un oras.

  Acum exact o suta de ani, in largul coastelor stancoase ale unui oras izolat din nordul Californiei, un vapor cu leprosi ce cautau refugiu a fost incendiat de mai-marii orasului.

  Acum exact o suta de ani, in largul coastelor stancoase ale unui oras izolat din nordul Californiei, un vapor cu leprosi ce cautau refugiu a fost tradat de fondatorii orasului si incendiat, ucigandu-i pe toti de la bord. Acum, noaptea, fantomele marinarilor morti demult, s-au intors din mormintele lor de sub ape pentru a cere razbunare. Invaluiti intr-o ceata supranaturala, fantomele ii cuprind pe locuitorii comunitatii retrase, cautandu-i pe urmasii celor care au fondat orasul...si ucigand pe oricine sta in calea lor insetata de sange.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ceata
« Emisiunea anterioara
Cine rade la urma...
Emisiunea urmatoare »
Cine A.M.

Comentarii la Ceata

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii