Caut prieten pentru sfarsitul lumii

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Caut prieten pentru sfarsitul lumii?
Aboneaza-te
 • Hbo Caut prieten pentru sfarsitul lumii la Hbo

  Caut prieten pentru sfarsitul lumii

  Caut prieten pentru sfarsitul lumii » Duminica, 17 august 2014, 21:35

  (Seeking a Friend for the End of the World) 94 minute, color, alb-negru engleza comedie romantica

  Recomanda Caut prieten pentru sfarsitul lumii

  Un asteroid se apropie de Terra, iar Dodge (Steve Carell) este părăsit de soţie, care fuge de acasă panicată. Eroul decide să înceapă o călătorie spre oraşul de baştină, unde intenţionează să o regăsească pe iubita lui din liceu. Îl însoţeşte vecina sa Penny (Keira Knightley), care va ajunge la un moment dat să-i pună beţe în roate. Bineînţeles, traseul celor doi va fi punctat cu o mulţime de întâlniri care mai de care mai neobişnuite.

  V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca sfarsitul lumii ar veni peste trei saptamani? Lorene Scafaria a regizat raspunsul la aceasta intrebare sub forma acestei productii cinematografice, o calatorie emotionanta, dar si amuzanta catre sfarsitul lumii, aflat la distanta de fix trei saptamani. Prilej care determina oamenii sa isi regaseasca curajul si sa judece viata in clipe pretioase, nu in zile trecatoare.

  Povestea este plasata intr-un viitor apropiat, in care timpul sta in loc pentru cateva clipe, pentru ca apoi sa se apropie in viteza de ultimele momente pe care le va trai vreodata omenirea. Pe masura ce timpul se scurteaza clipa cu clipa, lumea personajelor devine tot mai complexa, iar acestea se straduiesc sa traiasca tot mai intens intr-o perioada tot mai scurta.

  Un asterioid gigantic este in drum spre Pamant, iar incercarile de a evita dezastrul au esuat. In acelasi timp, casnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carell, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vanzator de polite de asigurari blajin, esueaza si ea: atunci cand afla ca sfarsitul lumii soseste peste fix 21 de zile, sotia lui il paraseste pe loc.

  Dodge este un introvertit care a respectat mereu conventiile societatii, dar vecina sa, Penny (interpretata de frumoasa Keira Knightley) este o persoana expansiva, care nu a tinut cont niciodata de normele sociale. In momentul in care o revolta izbucneste in cladirea in care cei doi locuiesc, acestia decid sa evadeze impreuna.

  Distribuit de Forum Film.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Caut prieten pentru sfarsitul lumii
« Emisiunea anterioara
Joc riscant
Emisiunea urmatoare »
Cei rămași
Oferte de vacanta?

Comentarii la Caut prieten pentru sfarsitul lumii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail