Catastrofa de la Cernobil

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Catastrofa de la Cernobil?
Aboneaza-te
 • Hbo Catastrofa de la Cernobil la Hbo

  Catastrofa de la Cernobil

  Catastrofa de la Cernobil » Marti, 04 aprilie 2017, 03:20

  (Chernobyl Heart) color titrat engleza film documentar

  Recomanda Catastrofa de la Cernobil

  Scurt film, laureat al premiului Oscar, ce documenteaza concis problema copiilor nascuti dupa dezastrul din 1986, de la Cernobil, cu grave afectiuni ale inimii.

  Impactul inca persistent al celui mai grav accident nuclear din istorie.

  Un documentar despre impactul continuu al celui mai grav accident nuclear din istorie, cel de la Cernobil, asupra localnicilor - printre care copii ale caror vieti au fost schimbate definitiv chiar inainte sa se fi nascut.

  Cel mai teribil accident nuclear din istorie s-a intamplat pe 26 aprilie 1986. In acea zi, o explozie in inima centralei nucleare de la Cernobil, in Ucraina, a propulsat 190 de tone de uranium si grafit in atmosfera. Focul la unul dintre reactoare a ars timp de 10 zile si materialul radioactiv a fost purtat de vant si de ploaie in arii vaste din Belarus, Rusia si Ucraina. 18 ani mai tarziu, efectele radiatiei continua sa fie vizibile in nivelul ridicat de cancer, in defectele congenitale si in incidenta unei boli de inima ce poarta numele tragediei. Acest documentar castigator al unui premiu Oscar masoara impactul Cernobilului asupra oamenilor ce traiesc in zona - inclusiv asupra copiilor ale caror vieti au fost schimbate pentru totdeauna, chiar inainte ca ei sa se fi nascut.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Catastrofa de la Cernobil
« Emisiunea anterioara
Sosia
Emisiunea urmatoare »
Secretul

Comentarii la Catastrofa de la Cernobil

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail