Casa minciunilor

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Casa minciunilor?
Aboneaza-te
 • Hbo Comedy Casa minciunilor la Hbo Comedy

  Casa minciunilor

  Casa minciunilor » Marti, 10 octombrie 2017, 10:55

  (House of Lies) color engleza serial de comedie

  Recomanda Casa minciunilor

  House of Lies se bazează pe cartea lui Martin Kihn, How Management Consultants Steal Your Watch and Tell You the Time, iar firmele de consultanţă reprezintă subiectul principal al serialului. Kristen Bell o interpretează pe Jeannie, o absolventă a universităţii Brown care este îndrăgostită de colegul ei Marty (Don Cheadle)

  Abordarea sarcastica a unui consultant dintr-o firma de top.

  Serialul de comedie care urmeaza priveste dintr-un unghi sarcastic jobul consultantului de management al unei firme de top. Eroul principal este Marty, un consultant de succes care actioneaza impreuna cu cei trei oameni din echipa lui. Astfel, ei reusesc sa-i convinga pe cei cu firme foarte mari sa aloce sume uriase pentru serviciile lor.

  Rasturnari de situatie, rostogoliri de numere cu multe zerouri, folosirea jargonului profesional pentru a-si impresiona clientii, umor pe banda rulanta, intalniri fierbinti neasteptate... Toate acestea si mult mai mult decat atat, intr-o productie 2012 care ii are protagonisti pe Don Cheadle si Kristen Bell. Imbracat in costume care arata impecabil, cu o minte agera si o incredibila putere de convingere, Marty Kaan (Cheadle) reuseste mereu sa gaseasca o cale de a rezolva situatia. Pentru ca sunt pe drumuri in cea mai mare parte a timpului, el si oamenii lui reusesc cu greu sa aiba un loc pe care sa-l poata numi acasa. Cu toate acesea, ei isi croiesc drumul in lumea afacerilor mari si astfel au acces la placeri inaccesibile multora si la conturi de cheltuieli ridicole.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Casa minciunilor
« Emisiunea anterioara
Viața nemuritoare a Henriettei Lacks
Emisiunea urmatoare »
The Durrells

Comentarii la Casa minciunilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail