Trailer Capcana viitorului

Alte trailere pentru Capcana viitorului

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Capcana viitorului?

Aboneaza-te

 • (Next) 96 minute, color engleza film de actiune SF

  Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.
  Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.
  Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca "puterile" pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

  Nicolas Cage a fost interesat inca de inceput de proiect, din mai multe motive, conform spuselor sale. "Il admir pe Philip K. Dick; este un tip periculos, care nu face niciodata compromisuri, a carui voce unica poate fi transpusa intr-o maniera superba pe pelicula.". De asemenea, ii place sa accepte provocarile unui rol nou, iar cel din "Next" i s-a parut la un cu totul alt nivel. "Eram foarte interesat sa interpretez un om care aparent este normal, dar care s-a nascut cu un talent unic, acela de a vedea timp de 2 minute in viitor. Nu am mai jucat un astfel de personaj pana acum si nici intr-un astfel de film, pentru ca nu este SF. Este paranormal. Asa ca nu o sa vedeti gaselnite electronice sau decoruri futuristice."

  Film distribuit de MediaPro.

Comentarii la trailer Capcana viitorului

Capcana viitorului Capcana viitorului Nota: 6.1

Durata: 96 minute Gen: film de actiune SF Regizor: Lee Tamahori

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail