Cap compas

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Cap compas?
Aboneaza-te
  • Tvr 2 Cap compas la Tvr 2

    Cap compas

    Cap compas » Maine, 25 aprilie 2017, 17:10

    color romana program turistic

    Recomanda Cap compas

    Săptămânal, telespectatorii află la "Cap compas" informaţii inedite de pe toate meridianele globului, destinaţii turistice şi nu numai, din insule îndepărtate sau capitale europene, locuri de agrement sau rezervaţii naturale, cu informaţii despre cultura, religia, istoria, obiceiurile şi tradiţiile fiecărui loc. "Cap compas" este o aventură în necunoscut care nu cunoaşte limite. TVR 2 vă invită ca împreună să călătorim ca să vedem, să cunoaştem, să descoperim, să ne bucurăm, să ne schimbăm şi să simţim altfel.

    "Cap Compas" demonstreaza ca o calatorie nu inseamna doar un sejur intr-un hotel, ci poate fi chiar o lectie de viata. Prin interviurile realizate de la fata locului, emisiunea aduce o amprenta a autenticului si ofera posibilitatea gazdelor sa prezinte ierarhia valorilor din spatiul prezentat.

    Intre haosul din jur si rutina noastra de zi cu zi exista cel putin o posibilitate de a evada si de a ne lasa cuceriti de alte locuri si culturi. "Cap Compas" se cheama, iar in fiecare saptamana, publicul ajunge in cele mai frumoase zone de-a lungul mapamondului.

    De la orasele din Italia, Egipt, China sau Dubai, pana la incursiuni in zonele de agrement din Austria sau la templele din Asia si Grecia, emisiunea nu e doar un ghid turistic al celor mai cunoscute destinatii. Reporterul te poarta prin istoria, cultura si obiceiurile zonei, te aduce in mijlocul comunitatii locale si iti prezinta traseele mai putin cunoscute de turistii obisnuiti.

    Citeste descrierea pe scurt pentru Cap compas
« Emisiunea anterioara
Natura si aventura
Emisiunea urmatoare »
Pretul tradarii
Oferte de vacanta?

Comentarii la Cap compas

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail