Cantec de iarna

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Cantec de iarna?
Aboneaza-te
 • Acasa Tv Cantec de iarna la Acasa Tv

  Cantec de iarna

  Cantec de iarna » Duminica, 05 ianuarie 2014, 07:30

  (Gyeoul yeonga) 60 minute, color titrat coreeana serial romantic

  Recomanda Cantec de iarna

  Povestea "Cantec de iarna" incepe cand Joon-sang, fiul unui muzician, se muta intr-un oras din Coreea de Sud. Joon-sang incearca sa afle cine este tatal lui biologic, despre care mama lui spune ca a murit.
  Intr-o zi, in autobuz in drum spre scoala, colega sa de clasa, Yoo-jin, adoarme pe umarul sau. Acesta se indragosteste de ea, insa iubirea lor este destramata de accidentul de masina suferit de Joon-sang, in urma caruia uita tot ce s-a intamplat inainte de accident. Mama lui decide sa se mute impreuna cu fiul sau in Statele Unite ale Americii, unde tanarul incepe o noua viata sub identitatea lui Lee Min-hyeong. Intre timp, toate cunostintele sale cred ca Joon-sang a murit.

  Zece ani mai tarziu, el devine un arhitect renumit in SUA, insa nu isi aminteste nimic inainte de tragicul accident. Dupa un timp, el se intoarce in Coreea, unde se intalneste cu Yoo-jin. Desi aceasta era pe punctul de a se casatori, se indragosteste de el si se hotaraste sa rupa logodna cu prietenul ei din copilarie, Sang-hyeok.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cantec de iarna
« Emisiunea anterioara
Suflet de gheata
Emisiunea urmatoare »
Furtuna din adancuri
Oferte de vacanta?

Comentarii la Cantec de iarna

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail