Caminul ororilor

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Caminul ororilor?
Aboneaza-te
 • Hbo Caminul ororilor la Hbo

  Caminul ororilor

  Caminul ororilor » Joi, 25 mai 2017, 01:15

  (Hostel) 95 minute, color titrat horror

  Recomanda Caminul ororilor

  Horror-ul lui Eli Roth care a șocat întreaga lume a fost readus pe ecrane cu o a doua parte. Este povestea a trei tinere americance care studiază arta la Roma și sunt atrase într-o întunecată lume a torturii.

  HOSTEL spune o poveste despre doi studenti americani dornici de aventura, colegi si buni prieteni , Paxton si Josh . Ei pornesc in calatorie cu rucsacul in spate prin toata Europa, dornici de a acumula experiente cat mai fanteziste din periplul lor, alaturi de noul lor prieten Oli, un islandez intalnit pe drum.
  Paxton si Josh sunt incitati de povestea spusa de un alt calator, care le descrie un loc fabulos, un fel de nirvana pentru turistii neconventionali din America - un anume camin dintr-un orasel pierdut pe undeva in Slovacia, plin de femei pe atat de disperate pe cat sunt de frumoase. Cei doi prieteni americani ajung acolo si agata cu multa usurinta doua frumuseti exotice, Natalya si Svetlana. De fapt, acest lucru se intampla cu o prea mare usurinta... Pentru ca se distreaza foarte bine unde se afla, total inconstienti de ceea ce se intampla in jur, cei doi americani se gasesc repede prinsi intr-o capcana sinistra descoperind ca aceasta ia proportii nebanuite, scotand la iveala cele mai intunecate si bolnave trasaturi ale naturii umane.

  Intr-un material video despre film se vorbea despre violenta de nesuportat pentru spectatori, iar unul dintre cei intervievati povestea chiar ca a fotografiat sala de cinema unde vomitasera atatia spectatori sensibili. Asa ca, ATENTIE!

  Citeste descrierea pe scurt pentru Caminul ororilor
« Emisiunea anterioara
Twin Peaks
Emisiunea urmatoare »
O răscumpărare de un miliard
Oferte de vacanta?

Comentarii la Caminul ororilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail